Wednesday's Breakup Handbook

Astu maailmaan Wednesday's Breakup Handbook ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Pidä kiinni meikkisiveltimistäsi, sillä Wednesday's Breakup Handbook on tunteiden, tyylin ja ystävyyden äärimmäinen vuoristorata, ja se vie sinut upealle muutoksen ja itsensä löytämisen matkalle!

Rakkauden ja sydänsurun huikaisevassa draamassa Wednesday kirjoittaa Enidille viestin, joka muuttaa pelin. Hän on kuullut huhujen kautta, että Enidin poikaystävä tapailee jotakuta toista, ja tee on kuumaa. Enid puolestaan paljastaa, että hänen oma rakkaustarinansa ajautui juuri kuoppaan - hänet on jätetty, koska he eivät vain "sovi yhteen".

Todellisen BFF-voiman hengessä Wednesday tarjoaa auttavan käden parhaalle ystävälleen Enidille, ja he lähtevät pian tyylin ja itseluottamuksen matkalle.

Muutos alkaa Enidin kattavalla kasvojen kauneushoidolla. Kyse on siitä, että saat säteilevän, itsevarman hehkun esiin, kultaseni. Puhdistus, kuorinta ja kosteutus - kylpylätunnelmaa koko ajan.

Nyt on pukeutumisen aika, ja sinä olet lopullinen stylisti. Enid on mieltynyt Soft Girl -estetiikkaan - ajattele pastellisävyjä, lämpöä ja ilmaisua. Kuraat viehättävän ja mukavan lookin pastellinsävyisistä mekoista kodikkaisiin villatakkeihin. Ja sitten on vielä Wednesday, joka pitää Dark Lolita -tunnelmasta. Lolita-mekot, joissa on goottilaisia vaikutteita, ovat pääosassa runsaan punaisia, tunnelmallisen mustia ja syvän sinisiä. Tyylivalintasi auttavat häntä kanavoimaan tumman, romanttisen viehätyksen.

Pidä kuitenkin kiinni korkokengistäsi, sillä tarinaan liittyy käänne. Enidin ex-poikaystävä, johon iskee yhtäkkiä katumuksen salama, ryömii takaisin. Nyt on aika tehdä lopullinen sisääntulo.

Viimeisiä tasoja varten molemmat BFF:t tarvitsevat täydellisen koululookin. Enid on Light Academia - ajattele vintage-tunnelmaa, pehmeitä värejä ja älyllistä särmää. Wednesday puolestaan rokkaa Dark Academiaa tunnelmallisella, klassisella tyylillään.

Jokaisessa lookissa meikki on ratkaiseva tekijä, joka viimeistelee muodonmuutoksen. Kyse on harmonisen ja aidon ilmeen luomisesta, joka vastaa valittua tyyliä. Pehmeistä pastellisävyistä dramaattiseen goottihohtoon, sinä olet meikkitaikuri. Asusteet, korut ja kampaukset ovat viimeisiä silauksia, jotka saavat heidän ulkonäkönsä loistamaan ja loistamaan. Ja sitten olet valloittanut kaiken - kauneudenhoidoista pukeutumiseen ja meikkaamiseen, se on muodonmuutosmatka, joka on voimaannuttava ja piristävä. Ota nyt muotimestariteoksesi talteen, lataa upeat asusi ja näytä maailmalle tyylitaitosi.

Valmistaudu osoitteeseen Wednesday's Breakup Handbook, jossa tyyli hallitsee ja ystävyyssuhteet ovat vahvempia kuin koskaan. Soft Girl Aestheticista Dark Academiaan, sinä olet se stylisti, jota nämä BFF:t ovat odottaneet. Oletko valmis olemaan osa heidän uskomatonta muutosmatkaansa?

Pelaa muita Wednesday-sarjan pelejä:

  1. Wednesday Besties Fun Day

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Wednesday's Breakup Handbook? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.