Burnin' Rubber Multiplayer

Astu maailmaan Burnin' Rubber Multiplayer ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Räjäytä kilpailijasi ja jätä heidät multaan osoitteessa Burnin' Rubber Multiplayer, joka on toinen kuuluisan Burnin' Rubber -sarjan intensiivinen ajopeli. Kuten nimestä voi päätellä, tällä kertaa ajat kilpaa muita ihmisiä vastaan, mutta ajo- ja pelisäännöt pysyvät samoina, ja ne ovat helppoja ymmärtää, mutta vaikeampia toteuttaa: periaatteessa sinun on saavutettava ensimmäinen sija, mutta sen lisäksi, että sinun on ajettava ja liikuttava pelin tarjoamilla ainutlaatuisilla kilparadoilla, sinun on myös väisteltävä ja ammuttava muita kilpakumppaneita. Käytössäsi on laaja valikoima aseita, ja jokaisella niistä on erilainen vaikutus vastustajiin. Jotkut saattavat tainnuttaa heidät, kun taas toiset vahingoittavat hitaasti heidän autojaan.

Ajopeliin tarvitaan tietenkin autoja, ja osoitteessa Burnin' Rubber Multiplayer voit valita 40 autosta, jotka ovat kaikki tuttuja Burnin' Rubber -sarjasta aiemmin nauttineille pelaajille. Eivätkä autot ole pelkästään jo tuttuja klassisia autoja, vaan voit myös varustaa itsellesi tuttuja aseita. Voit valita yli 30 aseen joukosta, ja jokainen niistä on tehokas omalla ainutlaatuisella tavallaan. Raketeista tehokkaisiin konekivääreihin voit valita haluamasi aseen ajamalla sen yli. 3D-kaupunki Burnin' Rubber Multiplayer on tuhon leikkikenttäsi, ja siellä on paljon tehokkaita esineitä, jotka auttavat sinua selviytymään, mutta myös voittamaan kilpailijasi. Voit esimerkiksi lisätä vauhtia aktivoimalla boost-vaihtoehdon, joka voi auttaa sinua joko saamaan kiinni toisen kuljettajan tai pakenemaan vaarallisesta tilanteesta.

Kilpaile kovia vastustajia vastaan ja aja kohti ja pois vaaroja, kun pelaat Burnin' Rubber Multiplayer osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Burnin' Rubber Multiplayer voi pelata joko peliohjaimella, tai voit halutessasi ohjata autoasi näppäimistöllä. Voit kiihdyttää tai jarruttaa joko nuolinäppäimillä tai WASD-näppäimillä, ja nitroboolien aktivoimiseksi voit painaa Shift-näppäintä. Jos haluat kääntää autosi nopeasti ympäri, voit painaa Z-näppäintä tai hiiren vasenta painiketta. Jos haluat ampua ensisijaisella aseellasi, voit painaa X-näppäintä tai hiiren oikeaa painiketta, ja toissijaiset aseesi aktivoituvat painamalla joko F-näppäintä tai hiiren keskimmäistä painiketta. Voit käyttää myös erikoisasetta, jonka voit laukaista painamalla C-näppäintä.

Pelaa muita burnin rubber-sarjan pelejä:

  1. Burnin' Rubber Crash n' Burn
  2. Burnin' Rubber 5 XS

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Burnin' Rubber Multiplayer? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä