Cannon Strike

Astu maailmaan Cannon Strike ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Tässä värikkäässä pelissä sinun tehtäväsi on täyttää ämpäri mahdollisimman monella pallolla ja varmistaa, että kaadat mahdollisimman vähän palloja. Cannon Strike, kuten useimmat palapelipelit, joita voit pelata osoitteessa Pelitpelit.fi, alkaa helpoilla tasoilla, joilla tykkiäsi ja ämpärin välissä olevat esteet eivät ole kovin pelottavia, mutta kun alat oppia tuntemaan säännöt, haasteellisuus lisääntyy ja sinun on käytettävä kaikkia hankkimiasi taitoja, jos haluat edetä.

Tykin ampumiseen sinun tarvitsee vain käyttää hiiren vasenta painiketta. Tämä on petollisen yksinkertaista, mutta se voi myös toimia sinua vastaan, sillä jos et ole tarpeeksi kärsivällinen etkä arvioi tilannetta oikein, saatat menettää kunkin tason lopussa saamasi kolmen tähden sijoituksen, joka myönnetään vain niille, jotka ovat onnistuneet täyttämään ämpärin mahdollisimman monella pallolla. Mitä vähemmän palloja jää käyttämättä, sitä parempi sijoitus on. Jokaisella tasolla on luova ja ainutlaatuinen ulkoasu, joten jokaisella tasolla sinun on sopeuduttava vaatimuksiin ja ajoitettava lyöntisi oikein. Joissakin saattaa olla suuri määrä liikkuvia alustoja, kun taas toisissa on vain yksi alusta, mutta se liikkuu hyvin nopeasti. Ja tietysti jotkut tarjoavat yllätyksiä, jotka varmasti lisäävät haastetta ja hauskuutta.

Suorita kaikki tasot loppuun ja hanki kaikki tähdet, kun pelaat Cannon Strike osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Ammu tykillä hiiren vasemmalla painikkeella, jos käytät tietokonetta. Jos käytät mobiililaitetta, ammu napauttamalla näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Cannon Strike? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.