Dirt Bike Stunts 3D

Astu maailmaan Dirt Bike Stunts 3D ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pyörä pelit!

Dirt Bike Stunts 3D on peli tasapainon, nopeuden ja kilpailun taidosta. Toisin sanoen se on moottoripyöräilypeli! Erilaisilla radoilla sinun on todistettava taitosi useita kilpailijoita vastaan, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja heikkoutensa.

Koska pelissä käytetään 3D-grafiikkaa ja koska kyseessä on ajopeli, Dirt Bike Stunts 3D tunnelma paranee huomattavasti, ja se todella auttaa ajokokemusta. Lisäksi tämä takaa myös sen, että kilparadat voivat olla hieman realistisempia ja monimutkaisempia.

Kymmenen intensiivisen tason aikana sinut palkitaan erilaisilla rahamäärillä, joilla voit ostaa kaikenlaisia parannuksia tai kokonaan uusia moottoripyöriä. Nämä muuttavat suuresti ajotapaasi, joten valitse huolella jokin sinulle parhaiten sopiva.

Osallistu moottoripyöräkilpailuun osoitteessa Pelitpelit.fi ja nouse palkintokorokkeen kärkipaikalle osoitteessa Dirt Bike Stunts 3D.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Dirt Bike Stunts 3D? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pyörä pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.