Drag Racing City

Astu maailmaan Drag Racing City ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ajopelit!

Vaikka drag racing ei ehkä ole yhtä suosittu kuin muut kilpa-ajopelit, niillä on oma viehätyksensä ja monimutkaisuutensa, joita kun alat hallita, opit arvostamaan. Osoitteessa Pelitpelit.fi on useita tällaisia pelejä, joissa voit harjoitella taitojasi drag racingissa. Yksi tällainen peli on Drag Racing City, joka tarjoaa sinulle hauskan drag racing -kokemuksen. Sen neljässä ainutlaatuisessa paikassa, neljässä eri pelimuodossa, 32 autossa ja viidessä päivitettävissä olevassa autonosassa saat kunnon osuuden drag racing -kokemuksesta. Neljä erilaista kilpa-ajopaikkaa tarjoavat erilaisia kilpa-ajotyyppejä, ja mukauttamisen tason pitäisi riittää miellyttämään tämäntyyppisten pelien faneja.

Drag racingin perussäännöt ovat läsnä myös osoitteessa Drag Racing City, ja ajetaan kilpaa suoraan muita autoja vastaan, suoralla linjalla. Se, kuka voittaa kisan, ratkaisee kuljettajien kyky vaihtaa vaihteita oikealla hetkellä. Drag racing on kärsivällisyyspeliä, ja autosi kykyjen tunteminen ratkaisee, voitatko vai häviätkö kisan. Jos tarvitset hieman lisänopeutta, voit aina aktivoida autosi boost-ominaisuuden, mutta muista, että se on rajallinen resurssi, joten käytä sitä viisaasti.

Pelaa hauskaa ajopeliä osoitteessa Pelitpelit.fi, kun valitset Drag Racing City.

Kuinka pelata

Paina välilyöntinäppäintä kiihdyttääksesi, nuolinäppäintä ylös vaihtaaksesi vaihteita ja paina N-näppäintä käyttääksesi nitroboostia. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön painikkeita.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Drag Racing City? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ajopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.