Hydro Storm 2

Astu maailmaan Hydro Storm 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ajopelit!

Olet luultavasti pelannut ajopelejä ennenkin, mutta ehkä et ole pelannut ajopelejä, jotka sijoittuvat veteen. Osoitteessa Pelitpelit.fi pääset kokemaan intensiivisiä vesikisoja, joissa jetskit korvaavat autot tai moottoripyörät, kun pelaat Hydro Storm 2. Ja Hydro Storm 2 kisat tuovat vielä yhden uuden elementin tuttuihin peleihin, ja se on se, että jetskit on varustettu tuhoisilla aseilla, joilla voit saada etulyöntiaseman muihin kilpailijoihin nähden. Tietenkin samat aseet, jotka voivat antaa sinulle voimakkaita etuja, ovat myös kaikkien kilpakumppanien käytettävissä osoitteessa Hydro Storm 2, joten tämä on asia, joka sinun on aina otettava huomioon, kun ajat hurjasti aalloilla.

Jokaisella ajoneuvolla osoitteesta Hydro Storm 2 ei ole ainoastaan ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten huippunopeus ja käsiteltävyys, vaan ne on myös varustettu erilaisilla aseilla. Näin voit valita sen, mikä sopii parhaiten ainutlaatuiseen tyyliisi ja mieltymyksiisi. Ehkä haluat erittäin nopean vesiskootterin, jolla on vähemmän terveyttä, tai haluat vesitankin, joka korvaa tulivoimalla ja terveydellä sen, mitä se ei ole nopeudessa. Käytettävissäsi oleva arsenaali vaihtelee konekivääreistä, kranaateista, mutta myös ohjuksista ja muista räjähteistä. Pidä silmällä laatikoita, jotka roskaavat meriä Hydro Storm 2 täydennät asevarastojasi. Aselaatikoiden lisäksi on myös laatikoita, jotka korjaavat jetskisi, joten etsi niitä aina, kun olet saanut liikaa vahinkoa. Aseiden hallinnan lisäksi voit myös hyödyntää erilaisia alustoja, jotka antavat sinulle kaivattua nopeuslisäystä. Käytä näitä joko saavuttaaksesi muut kilpakumppanit ja tehdäksesi etäisyydet sinun ja heidän välillään paljon suuremmiksi.

Koe toiminnantäyteinen kilpa-ajo ainutlaatuisessa ja mielenkiintoisessa skenaariossa, myrskyisillä merillä, kun pelaat Hydro Storm 2 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä ohjataksesi jetskiäsi, paina Z-näppäintä tai hiiren vasenta painiketta ampuaksesi ensisijaista asetta tai X-näppäintä tai hiiren oikeaa painiketta ampuaksesi toissijaista asetta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Hydro Storm 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ajopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä