Balls Race

Astu maailmaan Balls Race ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ajopelit!

Kun ajattelet ajopelejä, kuvittelet luultavasti kaikenlaisia ajoneuvoja, jotka yrittävät päästä toistensa edelle ja käyttää ajoneuvojensa ainutlaatuisia ominaisuuksia saadakseen etumatkaa muihin kilpailijoihin nähden. Osoitteessa Pelitpelit.fi pääset pelaamaan peliä, jossa ajoneuvojen kilpa-ajamisen sijaan ohjaat palloa. Tämä tekee ajokokemuksesta Balls Race varsin mielenkiintoisen, ja radat, joilla pääset ajamaan kilpaa, ovat myös melko erilaisia kuin mitä kilpa-ajopeliltä voisi odottaa. Tietenkin muissa ajopeleissä pääset luultavasti ohjaamaan jotakin ajoneuvotyyppiä. Mutta älä luule, että ajamisen säännöt eivät päde Balls Race, sillä perusperiaatteet ovat edelleen tallella.

Kuten useimmissa muissakin autopeleissä, myös Balls Race -pelissä voit ajaa kilpaa kaikenlaisilla erilaisilla radoilla, ja jokainen niistä on armoton. Saavutettavissa olevat nopeudet, vaikka et ottaisi huomioon matkan varrella saatavia modifikaattoreita, jotka lisäävät nopeutta entisestään, eivät jätä tilaa virheille, ja kun tiellesi tulee erilaisia esteitä, vain kaikkein varovaisin kuljettaja voi päästä maaliin. Varmista myös, että saat alustojen tarjoamat nopeusetuudet, jotta saat lisäetua muita kuljettajia vastaan.

Aja nopeasti ja voita kisat, kun pelaat Balls Race osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Paina hiiren vasenta painiketta ja siirrä sitä vasemmalle tai oikealle siirtyäksesi kyseiseen suuntaan. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja liikuta sen sijaan sormea näytöllä.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Bubbles & Hungry Dragon
 9. Assassin's Creed Freerunners
 10. Brawlhalla Grand Slam
 11. TrackMania Blitz
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Balls Race? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ajopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.