Five Nights at Freddys 2

Astu maailmaan Five Nights at Freddys 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista fnaf pelit!

Siirry osoitteessa Pelitpelit.fi olevaan pelottavaan maailmaan Five Nights at Freddys 2 ja varmista, että valot ovat päällä. Jälleen kerran sinun on selviydyttävä yöstä pizzeriaa vaeltavia animaatioita vastaan osoitteessa Five Nights at Freddys 2, ja sinulla on taskulamppu ja turvakamerat, jotka auttavat sinua selviytymään pimeässä vaanivista vaaroista. Koska animaatiot eivät malta odottaa, että pääsevät kimppuusi, sinun on oltava erityisen varovainen, jos haluat selvitä yöstä. Tätä varten sinun on huolehdittava siitä, että tunnet turvatoimiston sisäänkäynnit erittäin hyvin ja pidät jatkuvasti silmällä kaikkia sisäänkäyntejä.

Valvomalla jatkuvasti kameroita varmistat, että olet aina askeleen edellä animaatioita, joista Five Nights at Freddy's -sarja on tunnettu. Tietenkään Five Nights at Freddys 2 ei eroa muista sarjan peleistä, ja vaikka kyseessä on fanipeli, saat silti maistiaisen klassisesta pelattavuudesta, josta sarja on tunnettu. Lisäksi tapaat Five Nights at Freddy's -universumin suosittuja hahmoja, joten jos pidät peleistä, tunnet olosi kotoisaksi pelatessasi Five Nights at Freddys 2 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Vaikka osoitteessa Five Nights at Freddys 2 on edelleen paljon niistä elementeistä, jotka tekevät tästä pelisarjasta kuuluisan, seikkailu, jonka pääset kokemaan tässä pelissä, eroaa melko paljon siitä, mihin olet ehkä tottunut. Mutta älä luule, että asiat ovat yhtään vähemmän pelottavia. Varsinkin kun sarjan tunnetut animaatiot ovat aina hieman pelottavia. Niiden päällisin puolin ystävälliseltä näyttävillä piirteillä voi tavallaan tuntea, että niiden silmien takana vaanii jotain pahaenteistä.

Pelaa pelottavia pelejä osoitteessa Pelitpelit.fi ja nauti seikkailusta Five Nights at Freddy's -universumissa, kun pelaat Five Nights at Freddys 2.

Kuinka pelata

Käytä hiirtä vuorovaikutukseen pelin elementtien kanssa ja paina välilyönti-näppäintä sytyttääksesi taskulampun.

Pelaa muita Five Nights at Freddy's-sarjan pelejä:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Five Nights at Freddys 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta fnaf pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä