Five Nights at Freddy's 3

Astu maailmaan Five Nights at Freddy's 3 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista fnaf pelit!

Jälleen kerran palaat Five Nights at Freddyn pelottavaan maailmaan osoitteessa Pelitpelit.fi. Vaikka tämän suositun sarjan hahmot palaavat, Five Nights at Freddy's 3 on fanipeli, joten voit odottaa uutta kokemusta näiden kuuluisien animaatioiden kanssa. Kuten olettaa saattaa, Five Nights at Freddy's 3 on tietysti edelleen kauhupeli, joten valmistaudu pelottaviin hetkiin, jotka saavat sydämesi sykkimään. Hyppykauhuista tunnelmalliseen tunnelmaan, Five Nights at Freddy's 3 on peli, jota voit pelata valot päällä, varsinkin jos et erityisesti pelaa tämäntyyppisiä pelejä liian usein.

Kun taistelet selviytyäksesi animatronista Springtrapia vastaan, tärkein aseesi uhkaavaa uhkaa vastaan ovat ympäriinsä ripotellut kamerat. Ne eivät kuitenkaan ole arsenaalisi ainoat työkalut, sillä voit myös käyttää ravintolan äänentoistojärjestelmiä Springtrapin harhauttamiseksi. Muista vain käyttää näitä kahta vaihtoehtoa vuorotellen, sillä kummallakin on jäähdytysaika. Onneksi sinulla on hieman aikaa tottua Five Nights at Freddy's 3 käyttöliittymään ja hallintalaitteisiin ennen kuin todellinen vaara alkaa, yleensä joskus toisen yön aikana. Jos olet pelannut muita Five Nights at Freddy's -sarjan pelejä, tunnet varmasti sen järjestelmät ja mekaniikat, joista Five Nights at Freddy's 3 on ottanut vaikutteita. Siinä ei kuitenkaan ole vielä kaikki, sillä pelissä on useita muitakin sarjan animaatioita, mutta sinun on pääasiassa pidettävä Springtrap loitolla, kun taas muut vain toimivat eräänlaisena riesana.

Selviydy Five Nights at Freddy's -sarjan pelottavia animaatioita vastaan pelatessasi osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikutukseen pelin järjestelmien ja käyttöliittymän kanssa.

Pelaa muita Five Nights at Freddy's-sarjan pelejä:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddys 2
  6. Five Nights at Freddy’s 4
  7. Huggy Wuggy Shooter

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Five Nights at Freddy's 3? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta fnaf pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä