Five Nights at Freddy’s 4

Astu maailmaan Five Nights at Freddy’s 4 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista fnaf pelit!

Valmistaudu taskulamppuusi ja varmista, ettet ole helposti pelästyvä, sillä Pelitpelit.fi antaa sinulle jälleen kerran lyhyen matkan Five Nights at Freddyn universumiin Five Nights at Freddy’s 4. Kuten muutkin tämän maailman pelit, Five Nights at Freddy’s 4 sisältää paljon pelottavia ja jännittäviä hetkiä, joten sinun on aina oltava valmiina päällesi hyppiviin animaatioihin ja muihin koviin ääniin, jotka voivat pelästyttää rohkeimmatkin pelaajat. Toisin kuin muissa Five Nights at Freddy's -peleissä, tässä pelissä et voi luottaa turvakameroihin, joiden avulla voit kurkistaa pimeyden sisälle ja saada etäisyyttä sinua jahtaaviin animaatioihin. Ei, pelissä Five Nights at Freddy’s 4 ainoa aseesi on taskulamppu ja refleksisi.

Five Nights at Freddy’s 4 toiminta tapahtuu makuuhuoneessasi, ja sinun on selviydyttävä yön yli. Vaikka sinun ei tarvitse poistua huoneesta, voit kurkistaa huoneestasi ulos johtavien ovien taakse, mutta jos kuulet pimeässä kaikenlaisia ääniä, muista sulkea ovi nopeasti ja jättää pahuus taaksesi. Sen lisäksi, että tarkistat, mikä karmea animaattori väijyy ulkona, sinun on myös tarkistettava takanasi ja katsottava, kuinka monta nukkea on sängyssä. Jos niitä alkaa kertyä liikaa, muista valaista niitä valolla pelotellaksesi ne pois.

Pelaa Five Nights at Freddy's -universumiin sijoittuvaa kauhupeliä, kun pelaat Five Nights at Freddy’s 4 osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelataan

Käytä hiirtä vuorovaikutukseen pelin kanssa. Näpäytä hiirtä alaspäin katsoaksesi taaksesi.

Pelaa muita Five Nights at Freddy's-sarjan pelejä:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Huggy Wuggy Shooter

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Five Nights at Freddy’s 4? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta fnaf pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä