Huggy Wuggy Shooter

Astu maailmaan Huggy Wuggy Shooter ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista fnaf pelit!

Selviydy hengissä FNAF-universumin armottomia animaatioita vastaan pelatessasi Huggy Wuggy Shooter. Onneksi sinulla on koko arsenaali käytettävissäsi taistellaksesi näitä armottomia vihollisia vastaan, mikä poikkeaa hieman siitä pelattavuudesta, johon olet ehkä jo tottunut pelatessasi Five Nights at Freddy's -peliä. Tällä kertaa jokainen sinua kohti tuleva animaattori joutuu selviytymään luodinsateesta, jos se haluaa päästä kimppuusi. Mutta vaikka sinulla on aseita, jotka suojaavat sinua animaatiouhkia vastaan, kauhutunnelma on edelleen läsnä osoitteessa Huggy Wuggy Shooter.

Jokainen ase osoitteessa Huggy Wuggy Shooter vaatii erilaista strategiaa vihollisesi eliminoimiseksi, mutta ne ovat yhtä tuhoisia. Kunhan pidät järjen päässäsi, edessäsi olevilla vihollisilla ei ole mitään mahdollisuuksia. Vaaditaan paljon keskittymistä, jotta pystyt havaitsemaan, mitä varjoissa voi mahdollisesti piillä, mutta ase kädessäsi saattaa antaa sinulle mielenrauhaa kaikkia sinua vastaan hyppääviä uhkia vastaan. Uhkat osoitteessa Huggy Wuggy Shooter ovat tuttuja kaikille, jotka ovat nauttineet Five Nights at Freddy's -peleistä, joten jos olet tämän sarjan fani, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua osoitteeseen Huggy Wuggy Shooter. Ja se, että voit taistella takaisin näitä animaatioita vastaan, saattaa olla tervetullutta vaihtelua.

Laita aseet valmiiksi ja valmistaudu taistelemaan Five Nights at Freddy's -maailman animaatioita vastaan, kun pelaat Huggy Wuggy Shooter osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä hiirtä katsellaksesi ympärillesi ja tähdätäksesi ja WASD-näppäimiä liikuttaaksesi pelihahmoa. Juokse painamalla Shift-näppäintä, ammu hiiren vasemmalla näppäimellä ja tähtää hiiren oikealla näppäimellä. Käytä hiiren pyörää käytettävissä olevien aseiden vaihtamiseen. R lataa aseesi uudelleen, F:llä voit hyökätä veitsellä, G:llä voit heittää kranaatin ja T:llä voit tarkastaa aseen.

Pelaa muita Five Nights at Freddy's-sarjan pelejä:

  1. Five Nights at Old Toy Factory 2020
  2. FNAF Horror At Home
  3. FNAF Burger
  4. FNAF: Night at the Dentist
  5. Five Nights at Freddy's 3
  6. Five Nights at Freddys 2
  7. Five Nights at Freddy’s 4

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Huggy Wuggy Shooter? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta fnaf pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä