Ghost Exterminator

Astu maailmaan Ghost Exterminator ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ammuntapelit!

Jos nautit vaarallisten hirviöiden torjumisesta, Ghost Exterminator on Pelitpelit.fi on loistava peli kokeilla, sillä pelottavia olentoja ei ole pulaa, mutta sinulla on myös loputon määrä luoteja, joilla voit tuhota kaikki ruudulla olevat hirviöt. Mutta älä anna rajattomien ammusten antaa sinun luulla, että voit vain räjäyttää tiesi läpi epäkuolleiden paholaisten laumojen ilman minkäänlaisia terveisiä. Huomaat pian, että mitä enemmän pelaat Ghost Exterminator, sitä vaikeammaksi asiat muuttuvat.

Pohjimmiltaan Ghost Exterminator on ammuntapeli, mutta vaikka pääpaino on vihollisten osumisessa luoteihin, sinun on varmistettava, että osut vain joko vihollisiin tai ruudulla oleviin kolikoihin. Jos osut huonetta ympäröiviin seiniin, sinun on aloitettava taso uudelleen. Tämä on helppoa ensimmäisillä tasoilla, koska viholliset seisovat pääasiassa paikallaan tai liikkuvat hyvin hitaasti, mutta mitä pidemmälle etenet, sitä salakavalammiksi niiden liikkeet alkavat muuttua, ja niiden liikkeiden ennakoimisesta tulee melko haastavaa. Ja koska ohjastamallasi tornilla on myös aika, jolloin sen on ladattava tappavat ammuksensa, tämä lisää vaikeustasoa entisestään, sillä myös tämä aika on otettava huomioon. Muutaman kierroksen jälkeen tiedät tarkalleen, kuinka kauan luodin valmistelu ja ampuminen kestää, mutta ole valmis siihen, että viholliset hukuttavat sinut ensimmäisten pelattujen kierrosten aikana.

Grafiikat osoitteesta Ghost Exterminator kuvaavat pelottavia hirviöitä, mutta niillä ei ole mitään mahdollisuuksia ohjaamaasi massiivista tornia vastaan. Ja vaikka musiikki ja äänet antavat Ghost Exterminator myös kauhutunnelman, sitä lieventää se, että tiedät, että kunhan pysyt rauhallisena, ilkeät hirviöt eivät voi vahingoittaa sinua. Ja jos selviät hengissä pidempään, pääset tasoille, joilla ruudulle ilmestyy kolikoita. Jos osut onnistuneesti näihin esineisiin, niitä kertyy ja voit ostaa niillä entistä tuhoisampia aseita, joilla voit eliminoida kaiken ruudulta.

Laita pelko kaikenlaisiin hirviöihin, kun pelaat Ghost Exterminator osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Jos pelaat PC:llä, voit käyttää hiiren vasenta painiketta napsauttamalla joko ruudun vasenta tai oikeaa reunaa ampuaksesi kyseiseen suuntaan. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava jompaakumpaa ruudun puolta saadaksesi aikaan saman toiminnon.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Ghost Exterminator? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ammuntapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.