Goal Pinball

Astu maailmaan Goal Pinball ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista jalkapallopelit!

Kun MM-kisat ovat vain muutaman viikon päässä, Pelitpelit.fi tarjoaa sinulle paljon jalkapallo-otteluita, jotta tunnelma on juuri sopiva ja voit valmistautua tähän jännittävään urheilutapahtumaan, jossa joukkueet eri puolilta maailmaa pelaavat saadakseen ykköspaikan palkintokorokkeella. Goal Pinball on erilaisempi kokemus kuin mitä jalkapalloa ajatellessasi odotat, mutta sääntö, jonka mukaan pallo on saatava vastustajan maaliviivan yli, on edelleen voimassa. Se on vain niin, että Goal Pinball -pelissä pääset pelaamaan jalkapallon ja klassisen flipperihallipelin yhdistelmää, joten sen sijaan, että käyttäisit pelaajia maalien tekemiseen, käytät meloja, jotka ampuvat palloa eteenpäin.

Jos flipperipallo on sinulle tuttu, tiedät todennäköisesti, että ohjaat kahta melaa, jotka on sijoitettu pelialueen keskelle. Ohjauksesi on kuitenkin melko rajallinen, koska voit muuttaa niiden kulmaa vain hieman, ja temppu onkin ajoittaa oikein, kun liikutat näitä elementtejä, jotta voit ampua pallon haluamaasi suuntaan, mutta myös varmistaa, ettei se putoa näiden melojen välissä olevan pienen raon läpi. Tämä voi tehdä Goal Pinball pelikokemuksesta melko hektisen, mutta se tekee siitä myös erittäin hauskan, koska peli on loppujen lopuksi melko arvaamaton, ja sinun on sopeuduttava nopeasti pallon nopeisiin liikkeisiin.

Vaikka pelissä ei ole vastustajia, joita vastaan voi pelata, Goal Pinball on silti haastava peli, koska et koskaan hallitse täysin pallon liikkeitä, ja toisinaan voit vain toivoa, että pallo laskeutuu oikealla tavalla meloihin.

Valmistaudu tuleviin jalkapallomestaruuskilpailuihin, kun pelaat Goal Pinball osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä vasenta nuolinäppäintä tai A-näppäintä aktivoidaksesi vasemman mailan ja oikeaa nuolinäppäintä tai S-näppäintä liikuttaaksesi oikeaa mailaa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä vasemmalla tai oikealla puolella aktivoidaksesi mailan näiltä puolilta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Goal Pinball? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta jalkapallopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.