Healing Rush

Astu maailmaan Healing Rush ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Valmistaudu astumaan lääkärin kenkiin, kun pelaat Healing Rush osoitteessa Pelitpelit.fi. Valmistaudu siirtymään potilaalta toiselle, hankkimaan heidän ongelmiinsa oikeat parannustarvikkeet, kuljettamaan heitä ympäriinsä ja varmistamaan, että he lähtevät terveinä. Jokainen potilas, jonka onnistut parantamaan sairaudestaan, antaa sairaalalle palkintoja, ja mitä enemmän pelaat ja mitä useampia potilaita hoidat, sitä enemmän sinun on varmistettava, että laajennat sairaalan tiloja näillä palkinnoilla. Jos aluksi saat yhden tai kaksi potilasta kerrallaan, päivän edetessä näet, että ihmisiä saapuu yhä enemmän, eikä yksi käytettävissäsi oleva sairaalasänky riitä, jos haluat pystyä antamaan jokaisen henkilön tarvitsemaa lääketieteellistä apua.

Jokaisella potilaalla, joka ylittää sairaalan oven osoitteessa Healing Rush, on jonkinlainen sairaus, ja on sinun tehtäväsi tarjota heille oikeaa hoitoa. Et tietenkään voi antaa kaikkien saapuvien vain istua samassa paikassa, vaan sinun on kannettava ihmiset varasänkyyn. Potilaiden kuljettamisen ja oikean hoidon valitsemisen välillä on paljon työtä. Muista kuitenkin, että voit aina laajentaa ja parantaa tilojasi, mikä tekee työstäsi paljon helpompaa. Nämä parannukset voivat olla jopa lisähoitajien palkkaamista auttamaan joissakin tehtävissä tai uusien huoneiden avaamista rakennukseen.

Pelaa lääkärinä osoitteessa Healing Rush osoitteessa Pelitpelit.fi ja hoida niin monta virtuaalipotilasta kuin mahdollista.

Pelaaminen

Käytä WASD-näppäimiä hahmon liikuttamiseen, jos pelaat tietokoneelta. Jos käytät mobiililaitetta, siirry haluamaasi paikkaan napauttamalla näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Healing Rush? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.