Rabbids Wild Race

Astu maailmaan Rabbids Wild Race ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ajopelit!

Lennä kilpailijoitasi edellä Rabbids Wild Race, viehättävässä moninpelissä, jossa sinun on käytettävä rakettireppuasi päästääksesi kilpailijoitasi edelle. Voittaaksesi kaikki vastustajasi sinun on väisteltävä useita esteitä, joita on ripoteltu ympäri tasoja, ja sinun on myös varmistettava, että keräät mahdollisimman paljon hyödyllisiä esineitä. Jos esimerkiksi saat magneetin, se nappaa automaattisesti kolikoita kaukaa. Ja kolikoita keräämällä voit avata kaikenlaisia mielenkiintoisia asuja.

Saadaksesi himoitun ensimmäisen sijan sinun on myös käytettävä ovelia temppuja, kuten hyppäämistä vastustajiesi päiden päälle saadaksesi lisäpotkua. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, sillä mitä pidemmälle etenet, sitä enemmän esteitä ilmestyy tiellesi, kuten laseresteet ja viholliset, jotka ampuvat sinua kohti ammuksia. Vaikka asiat mutkistuvat, mitä pidemmälle pelaat, voit myös hallita rakettireppuasi ja hahmosi liikkumisen hienouksia. Pian osaat kiemurrella ja väistellä kaikkia tiellesi tulevia esteitä, ja saavutat helposti ykkössijan. Ja jos otat huomioon, että Rabbids Wild Race on verkkomoninpeli ja pelaat muita ihmisvastustajia vastaan, voit aina kutsua ystäviäsi mukaan ja kilpailla toisiaan vastaan.

Grafiikka ja musiikki sopivat loistavasti Rabbids-universumilta odottamaasi fantastiseen maailmaan, ja omalaatuisten hahmojen ja eloisan musiikin sekoitus tekee Rabbids Wild Race pelaamisesta ilahduttavaa.

Valmistaudu nettikisaan ainutlaatuisessa maailmassa ja pelaa Rabbids Wild Race osoitteessa Pelitpelit.fi.

Pelaaminen

Jos pelaat PC:ltä, paina hiiren vasenta painiketta aktivoidaksesi rakettireppusi ja siirtyäksesi ylöspäin. Jos käytät mobiililaitetta, napauta sen sijaan näyttöä.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Rabbids Wild Race? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ajopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.