TrackMania Blitz

Astu maailmaan TrackMania Blitz ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ajopelit!

Oletko kilpa-ajopelien ystävä ja haluat kokea kilpa-ajon jännityksen osoitteessa Pelitpelit.fi? Tule sitten pelaamaan TrackMania Blitz, jännittävää online-ajopeliä, jossa pääset ratin taakse, äärimmäisen nopean auton kuljettajan paikalle. TrackMania Blitz on suositun TrackMania-sarjan verkkopeli, ja kuten näiltä peleiltä voi odottaa, joudut kilpailemaan ainutlaatuisilla kilparadoilla, joilla vain hallitsemalla ympäristön voit päästä kärkipaikalle. Ja kilpaileminen on pelin nimi, sillä jokainen kilpailu osoitteessa TrackMania Blitz on pudotuskilpailu, jossa joka kierroksella viimeisellä sijalla oleva pelaaja putoaa pois.

Jos haluat selviytyä jokaisesta kierroksesta ja saada ensimmäisen paikan palkintokorokkeella, sinun on hyödynnettävä kaikkia matkan varrelle sijoitettuja silmukoita ja nopeusboosteja ja varmistettava, että tulet hulluihin hyppyihin oikealla nopeudella, jos haluat lentää kilpailijasi ohi. Ja osoitteessa TrackMania Blitz voit jopa kilpailla maailmanlaajuisella tulostaululla, jonne on rekisteröity ennätyksiä ja jossa voit haastaa itsesi voittamaan ne.

Kilpa-auton ohjaaminen on helppoa TrackMania Blitz, ja vasemmalle tai oikealle kääntyminen on nopeaa, mikä toimii loistavasti, varsinkin suurilla nopeuksilla, joihin pääset helposti. Grafiikka on yksityiskohtaista ja musiikki ja äänet ovat energisiä, ja ne kaikki tekevät kisakokemuksesta paljon jännittävämmän.

Istu kuljettajan paikalle, kun pelaat TrackMania Blitz osoitteessa Pelitpelit.fi ja voitat kisat.

Pelaaminen

Jos pelaat PC:llä, voit ohjata autoa joko nuolinäppäimillä vasemmalle tai oikealle tai painamalla hiiren vasenta painiketta haluamaasi suuntaan. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä haluamaasi suuntaan.

Pelaa muita Ubisoft-sarjan pelejä:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. Rabbids Wild Race
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö TrackMania Blitz? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ajopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.