Insta Princesses Autumn Fair

Astu maailmaan Insta Princesses Autumn Fair ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Vaikka voi olla vaikeaa tietää, miten pukeutua tähän vuodenaikaan, on olemassa paljon vaatteita, jotka sopivat sinulle tukahduttavan kuumista kesäpäivistä kylmempiin syysiltoihin.

Mikään ei kuitenkaan estä näitä prinsessoja näyttämästä ilmiömäiseltä, ei edes ulkona vallitseva sää. Syksyn saapuessa he päättivät yllättää sosiaalisen median seuraajansa kadehdittavilla syysasuilla.

Syksy ei kuitenkaan tule yksin, vaan syksyn tapahtumat ja juhlat tulevat myös. Halloween on yksi niistä, joten prinsessat päättivät yllättää meidät karmaisevimmilla kurpitsoilla, joita on koskaan nähty.

Aloita puhdistamalla kurpitsa. Valitse sitten suosikkikuvio. Voit valita karmivat kasvot tai iloiset. Seuraavaksi on vuorossa vaikein osa: kurpitsan leikkaaminen. Älä unohda sytyttää kynttilää, jotta kurpitsa herää henkiin. Sijoita se sellaiseen paikkaan, että kaikki ohikulkijat huomaavat sen. Eikö Halloween olekin hauska?

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Insta Princesses Autumn Fair? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.