Jumpy Helix

Astu maailmaan Jumpy Helix ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Laskeudu tornia alas osoitteessa Jumpy Helix, nopeatempoisessa pelissä, jota voit pelata osoitteessa Pelitpelit.fi. Helposti muistettavien sääntöjen ja yksinkertaisen ohjausjärjestelmän ansiosta Jumpy Helix on peli, jota voit pelata lyhyissä pelisessioissa ja yrittää päihittää ennätystuloksesi. Tässä pelissä ohjaat pomppivaa palloa, ja sinun on vain suunnattava torni uudelleen niin, että pomppiva pallo mahtuu aukkoon, joka vie sinut alaspäin, ja väistettävä kaikki tiellesi asetetut vaarat.

Mitä pidemmälle alaspäin menet, sitä vaikeammaksi asiat tietysti muuttuvat, ja refleksisi on oltava valmiina välttämään ja pakenemaan kaikkia edessäsi olevia vaaroja. Onneksi, jos onnistut raivaamaan monta kerrosta, saat hetkiä voittamattomuutta, jonka avulla voit tynnyrillä läpi kaikista tiellesi tulevista vaaroista. Myös grafiikka auttaa sinua näkemään, missä vaarat voivat piillä, mutta refleksisi ovat ainoa asia, joka estää sinua aloittamasta peliä uudelleen.

Hanki korkeat pisteet pelatessasi Jumpy Helix osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Pelaaminen

Paina hiiren vasenta painiketta ja siirrä hiirtä vasemmalle tai oikealle pallon suuntaamiseksi. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja pyyhkäise sormella vasemmalle tai oikealle siirtääksesi palloa ruudulla.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Jumpy Helix? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.