Kiss, Marry, Hate Challenge

Astu maailmaan Kiss, Marry, Hate Challenge ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

Kevinin elämä on muuttunut siitä lähtien, kun hän siirtyi kaupungin siistimpään kouluun ja liittyi jalkapallojoukkueeseen. Nyt yhtäkkiä tytöt parveilevat hänen ympärillään. Kolme hänen uusista ystävistään haluaa tietää, voivatko he voittaa aina suositun uuden pojan sydämen, joten he keksivät kilpailun! Kukin heistä valitsee itselleen mieleisen pukeutumistyylin ja järjestää Kevinille parhaan muotinäytöksensä. Tuleeko yksi tytöistä hänen mieleisekseen?

Tämä suosittu tyttöjen peli on erittäin hauska ja kannustaa pelaajia pukemaan näitä söpöjä hahmoja. Yksi pukeutuu grunge-rock-tyyliin, toinen pehmeään tyttötyyliin ja lopuksi yksi viileään koulutyttötyyliin, kunhan he ovat ryöstäneet vaatekaappinsa täydellisen lookin löytämiseksi - tietenkin sopivan meikin kera! Se ei ole täydellinen ilman asusteita, kuten silmälaseja, laukkuja ja koruja, jotka lisäävät viimeisen silauksen. Sitten on Kevinin vuoro tuomaroida - hän yllättää heidät valitsemalla, ketä hän haluaisi suudella, naida tai vihata! Pelaa tätä hauskaa ja kiehtovaa peliä jo tänään jotain, josta nautit varmasti!

Oletko valmis Kiss Marry Hate Challenge -peliin? Joten tulkaa tytöt, osallistukaa tähän upeaan pukeutumispeliin ja tulkaa aina takaisin hakemaan lisää juuri teitä varten tehtyjä tyttöjen pelejä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Kiss, Marry, Hate Challenge? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.