Dress To Impress Back To School

Astu maailmaan Dress To Impress Back To School ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Valmistaudu aloittamaan kouluvuosi tyylillä, sillä Dress To Impress Back To School on täällä, ja se on sensaatiomainen muodin, ystävyyden ja upeuden välienselvittely, joka saa sinut loistamaan koulun käytävillä kuin koskaan ennen! Kyseessä on eeppisten mittasuhteiden tyylikilpailu, jossa on kyse muotitaitojesi esittelystä.

Tutustu Babsiin ja hänen kolmeen BFF:äänsä, jotka ovat joukkueen ehdoton tavoite. Kouluvuoden alkaessa he ovat päättäneet nostaa panoksia ja tehdä suuren sisääntulon muotikilpailulla, joka saa kaikki ihastumaan. Se on ystävällinen taistelu siitä, kuka kerää eniten tyylipisteitä ja voittaa himoitun koulun muotikuningattaren tittelin! Neljä erilaista tyylipersoonaa odottaa - on aika luoda kullekin näistä muotitähdistä upeimmat asusteet rennosta tyylikkyydestä täydelliseen preppyyn. Sukelletaan mahdollisuuksien kaappiin, kultaseni! Trendikkäistä t-paidoista upeisiin mekkoihin, siisteistä housuista pyörimään kelpaaviin hameisiin, hauskoista sukista mahtaviin potkuihin - koulun vaatekaappi on sinun kankaasi, ja nyt on aika maalata tyylillä!

Asusteet ovat avainasemassa, kulta! Statement-korut, upeat silmälasit ja laukut, jotka huutavat "fashionista on the prowl". Kaikki on kiinni yksityiskohdista, ja sinä olet asusteiden mestari. Ja kun on kyse kampauksista, sinun on varmistettava, että ne ovat kohdallaan - olet ehdoton hiusguru tyylikkäästä ja tyylikkäästä villiin ja kesyttömään.

Mutta ei siinä kaikki - myös meikillä on väliä! Luo lookit, jotka ovat rohkeita, dramaattisia ja sopivat täydellisesti kuhunkin tyylipersoonaan. Olet tämän hetken meikkitaiteilija kimaltelevista silmistä rohkeisiin huuliin.

Kun olet tehnyt Babsista ja hänen BFF-kavereistaan tyylisensaatioita, on aika nähdä, kuka vie kruunun kotiin. Jokainen kilpailija saa arvosanan 1-100, ja voittaja julistetaan koulun muotikuningattareksi!

Kun pisteet on saatu, on aika kuvata muodin mestariteokset. Lataa upeat lookit, näytä ne porukalle ja anna maailman nähdä tyylitaitosi. Tämä muotikilpailu saa kaikki puhumaan!

Valmistaudu siis Dress To Impress Back To School, jossa muoti hallitsee, ystävyyssuhteita solmitaan ja koulun kiitotie on valtakuntasi. Olet tyyliguru, jota nämä tytöt ovat odottaneet, aina rennosta coolista upeaan tyylikkyyteen. Oletko valmis lunastamaan koulun muotikuningattaren tittelin?

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Dress To Impress Back To School? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.