Lab Of The Living Dead

Astu maailmaan Lab Of The Living Dead ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Kun zombeja on kaikkialla, on vain yksi tie ulos, ja se on pelkkä tahdonvoima ja kaikkien käytössäsi olevien aseiden käyttö. Pelissä Lab Of The Living Dead olet loukussa laboratoriossa, jonne on päässyt tappava virus, joka on muuttanut kaikki ympärilläsi olevat ihmiset ilkeiksi zombeiksi. Tässä tilanteessa, vaikka aluksi olisitkin hieman vastahakoinen, sinun on tartuttava lähimpään löytämääsi aseeseen, tässä tapauksessa kirveeseen, ja tehtävä oma pakoreittisi. Ja vaikka se saattaa tarkoittaa, että sinun on jätettävä taaksesi kaikki entiset kollegasi, on aivan liian myöhäistä pelastaa heidät.

Paetaksesi tästä tappavasta laboratoriosta sinun on suoritettava monia tehtäviä, ja jokaisessa niistä sinulla on tavoite, joka sinun on täytettävä. Vaikka voittamisen edellytykset voivat vaihdella, yksi asia pysyy samana, ja se on se, että sinun on eliminoitava zombeja. Paljon ja paljon zombeja. Ja mitä enemmän pelaat Lab Of The Living Dead, sitä vaarallisemmiksi zombit muuttuvat. Mutta ei vain zombeista tule vaarallisia. Mitä pidemmälle etenet laboratorion eri alueilla, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on löytää kaikenlaisia parempia aseita, joita voit käyttää näitä pelottomia vihollisia vastaan. Vaikka aluksi sinun on siis odotettava, että zombit tulevat lähellesi, ja heilautettava kirvestäsi oikealla hetkellä, jonkin ajan kuluttua löydät lisää aseita, joilla voit helposti tappaa vihollisesi etäältä.

Löydä tiesi vapauteen, kun pelaat Lab Of The Living Dead osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa.

Pelaaminen

Tätä peliä voi pelata vain näppäimistöllä. Käytä nuolinäppäimiä siirtyäksesi vasemmalle tai oikealle. Paina nuolinäppäintä alas napataksesi aseita maasta ja käytä välilyöntinäppäintä ampuaksesi.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Lab Of The Living Dead? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.