Zombie Plague

Astu maailmaan Zombie Plague ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Kun ylivoimainen määrä zombeja hyökkää kimppuusi, voit yrittää selviytyä muutamalla tempulla: ensimmäinen on säilyttää rauhallisuutesi, ja toinen on parantaa jatkuvasti kykyjäsi ja arsenaaliasi. Osoitteessa Zombie Plague voit harjoitella näitä molempia käsitteitä taistellessasi hengestäsi zombilaumaa vastaan. Äläkä anna söpön, tyylitellyn grafiikan hämätä itseäsi, sillä zombit ovat armottomia ja haluavat vain syödä aivosi.

Jotta voisit välttyä tällaiselta karmealta kohtalolta ja pitää aivosi siellä, minne ne kuuluvat, eli turvallisesti kiinni päässäsi, otat hallintaasi tehokkaan tykkitornin, jota voit parantaa erilaisilla päivityksillä, jotka tulevat saataville joka kerta, kun onnistut selviytymään aallon hurjista hyökkäyksistä. Voit parantaa aiheuttamaasi vahinkoa, aseesi tulinopeutta, ammuskapasiteettia sekä laukausten tarkkuutta. Parannuksen valitsemiseen tarvitset kolikoita, ja keräät niitä zombeilta, jotka onnistut eliminoimaan. Mutta koska Zombie Plague haluaa pitää asiat haastavina, sinun on ammuttava kolikoita kerätessäsi niitä. Ja jos ammut kerätessäsi kolikoita voit tuhlata arvokasta aikaa, jota zombit käyttävät hyväkseen ja etenevät kohti sijaintiasi. Muutaman tason jälkeen, kun hyökkäykset muuttuvat yhä raaemmiksi, selviytymisesi kannalta on ratkaisevaa valita, milloin keräät kolikoita parantaaksesi aseistustasi ja milloin oikeasti ammut ja puolustat itseäsi. Kun tähän lisätään vielä se, että erilaisia, vaarallisempia zombityyppejä ilmaantuu, mitä enemmän pelaat, voit varmasti sanoa, että Zombie Plague on peli, jossa jokainen päätös on tärkeä.

Selviydy zombiapokalypseistä, kun pelaat Zombie Plague osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Jos käytät tietokonetta, voit klikata hiiren vasemmalla painikkeella maata valitaksesi, mihin haluat tykkitornin ampuvan. Jos käytät mobiililaitetta, voit napauttaa näyttöä ohjata tornin ampumiskulmaa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Plague? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.