Mini Swim

Astu maailmaan Mini Swim ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Lähde mini-vesiseikkailulle osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Mini Swim, rentouttavaa peliä, joka varmasti auttaa sinua rentoutumaan. Pelin tavoitteena on kerätä kaikki meren pohjalle ripotellut kolikot ja väistellä samalla erilaisia vaaroja, jotka vaanivat siellä. Luultavasti haluat vain puhdistaa merenpohjaa, tai ehkä haluat rikastua siellä lojuvilla unohdetuilla rikkauksilla, joka tapauksessa, Mini Swim pelissä sinun tarvitsee vain kerätä nämä kolikot. Vaikka ensimmäiset tasot alkavat opettaa sinulle perusasioita, vähitellen asiat alkavat muuttua yhä vaikeammiksi, ja kaikki uimataitosi joutuvat koetukselle. Kun tasoilla alkaa olla alustoja, joissa on piikkejä, ja kaikenlaisia vastustajia alkaa vaeltaa tasoilla, tarkkaavaisuutesi on lisättävä, jos haluat selviytyä kaikista pelin tuomista haasteista.

Mini Swim lumoava tunnelma sopii myös rentouttavaan pelikokemukseen, ja myös se, että tasot ovat lyhyitä, vaikuttaa osaltaan pelin rentouttavuuteen. Se, että haasteet kasvavat, vaikkakin hitaasti, pitää asiat hauskoina pidempään. Mini Swim on toinen loistava valinta Pelitpelit.fi:ltä silloin, kun sinulla on muutama hetki aikaa ja etsit jotain hauskaa, joka auttaa sinua saamaan ajatuksesi muualle.

Lähde matkalle meren alle, kun pelaat Mini Swim sivustolla Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä liikkumiseen tasolla, jos pelaat pöytätietokoneelta. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näytön ohjaimia.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mini Swim? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.