Zombie Head

Astu maailmaan Zombie Head ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Zombie Head on mielenkiintoinen pulmapeli, jossa sinun on kiinnitettävä pää takaisin zombin ruumiiseen. Tämä onnistuu poistamalla kaikki tielläsi olevat esteet. Erilaisten tasojen kautta, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset piirteensä, ne antavat varmasti omille aivoillesi harjoitusta, kun yrität ratkaista niitä. Äläkä yritä kyseenalaistaa, miten zombin pää on päässyt niin omituisiin paikkoihin, se saa vain pääsi kipeäksi.

Vaikka Zombie Head on melko yksinkertainen, pelin haasteellisuus kasvaa hitaasti jokaisen onnistuneesti ratkaistun tason myötä, ja myöhemmät tasot ovat todella hankalia, ja sinun on sovellettava kaikkia pelin aikana oppimiasi taitoja, jotta saat ne suoritettua. Ja kun muissa zombipeleissä sinun on yleensä paettava näitä kauhistuttavia olentoja, Zombie Head -pelissä olet niiden liittolainen ja sinun on autettava niitä. Tämä saa pelin erottumaan hieman samankaltaisen teeman omaavista peleistä. Tässä zombi ei halua syödä aivojasi, vaan se haluaa vain omat aivonsa takaisin. Ja sinun on tehtävä parhaasi, jotta se onnistuisi.

Auta ystävällistä zombia, kun pelaat Zombie Head osoitteessa Pelitpelit.fi, ja pelaa kaikki tasot loppuun.

Miten pelataan

Jos käytät hiirtä, sinun täytyy klikata alustoja saadaksesi ne katoamaan. Jos käytät mobiililaitetta, sinun on napautettava alustoja saadaksesi ne katoamaan.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombie Head? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.