Mr Bean Solitaire Adventures

Astu maailmaan Mr Bean Solitaire Adventures ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista solitaire pelit!

Lähde matkalle maailman ympäri suositun Mr Beanin kanssa ja pelaa rentouttavaa ja hauskaa pasianssipeliä, kun pelaat Mr Bean Solitaire Adventures osoitteessa Pelitpelit.fi. Kuten pasianssipeliltä voi odottaa, Mr Bean Solitaire Adventures on korttipeli, ja tavoitteena on pinota kortit järjestykseen. Pinon pohjalla on kortti, joka on pelaajaan päin, ja ympäri pöytää on satunnainen määrä kortteja, joissa jokaisessa on eri numero. Aina kun napsautat korttia, se korvaa alhaalla olevan kortin, jos se on kelvollinen ja joko seuraavana rivissä alenevassa tai nousevassa järjestyksessä. Aluksi Mr Bean Solitaire Adventures ei vaadi sinulta liikaa strategiaa, ja se ohjaa siirtojasi, mutta muutaman tason jälkeen sinun on keksittävä oikea järjestys itse.

Jos et pysty pinoamaan kortteja, voit aina kääntää kortin, jolloin saat satunnaisen kortin. Ja jos tilanne käy erityisen vaikeaksi, voit käyttää jokerikorttia, joka toimii ikään kuin tyhjän kortin tavoin, koska voit laittaa sen päälle minkä tahansa kortin. Juju on siinä, että nämä erikoiskortit maksavat paljon rahaa, ja pelatessasi keräät rahaa, mutta sinun on myös käytettävä rahaa, jos haluat edetä. Ja jos haluat peruuttaa siirron, voit myös käyttää rahaa ja yrittää uudelleen. Ole vain tarkkana, kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi, sillä tarvitset rahaa myös etenemiseen seuraavalle tasolle. Loppujen lopuksi Mr Bean matkustaa ympäri maailmaa, ja matkustaminen on kallista.

Pelaa hauskaa peliä yhdessä Mr Beanin kanssa, kun pelaat Mr Bean Solitaire Adventures osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä hiiren vasenta painiketta korttien valitsemiseen ja vuorovaikutukseen pelin kanssa.

Pelaa muita Mr Bean-sarjan pelejä:

  1. Mr Bean Jump

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Mr Bean Solitaire Adventures? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta solitaire pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä