Panda Legend

Astu maailmaan Panda Legend ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista match 3 pelit!

Tutustu toiminnantäyteiseen match 3 -peliin osoitteessa Pelitpelit.fi, kun pelaat Panda Legend. Tämä hauska genrejen sekoitus tekee Panda Legend ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen, ja kun tiedät, että samantyyppisten elementtien yhdistäminen toisiinsa antaa sinulle etulyöntiaseman yksi vastaan yksi -taisteluissa, joita pelissä Panda Legend käydään, jokainen ottelu on varmasti entistä jännittävämpi. Sen lisäksi, että saat hyökkäysbonuksen jokaisesta onnistuneesta ottelusta, parantuminen on myös sidottu näiden otteluiden luomiseen. Jos loukkaannut taistelussa, sinun on skannattava pelilauta ja etsittävä parantavia elementtejä. Kun näet niitä, varmista, että löydät vähintään kolme niistä, ja hahmosi saa elopisteitä takaisin.

Mitä enemmän taisteluita voitat, sitä vahvemmaksi tulet. Tietenkin myös kohtaamiesi vihollisten voima kasvaa, mutta onneksi voit myös päivittää hahmosi, jolloin saat lisäetua vihollisiasi vastaan. Ansaitset nämä kolikot pelaamalla hyvin ja voittamalla vastustajasi. Nämä päivitykset voivat vaihdella bonushyökkäystehosta lisäterveyteen, ja ne voivat varmistaa, että voit rakentaa hahmosi haluamallasi tavalla. Kuten muissakin match 3 -peleissä, sinun on yhdistettävä ja asetettava riviin vähintään kolme samantyyppistä esinettä, mutta kuten aiemmin mainittiin, näissä esineissä voi olla myös erityisiä bonuksia. Sen lisäksi, että ne parantavat sinua, ne voivat myös räjähtää, mikä tyhjentää suuria alueita pelilaudalta ja antaa sinulle paljon pisteitä.

Pelaa match 3 -taistelupeliä osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa pelatessasi Panda Legend.

Pelaaminen

Valitse pelin elementit hiirellä. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta sen sijaan näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Panda Legend? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta match 3 pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.