Princesses Royal Vs Star

Astu maailmaan Princesses Royal Vs Star ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Valmistaudu todistamaan kuninkaallisten mittasuhteiden eeppistä tyylien välienselvittelyä, sillä Princesses Royal Vs Star on täällä, ja se on sensaatiomainen tarina muodista, ystävyydestä ja muodonmuutoksesta, joka saa sinut liimautumaan ruudun ääreen kuin koskaan ennen! Kyseessä on kahden hyvin erilaisen maailman välinen tyylikilpailu, jossa sinä olet vastuussa oleva stylisti.

Tapaa upea kvartetti - Anna, Elsa, Moana ja Belle. He eivät ole tavallisia prinsessoja. Tämä peli on rakennettu kahteen täysin erilaiseen maailmaan, ja se on eeppisten mittasuhteiden muotimatka. Toisessa maailmassa työskentelet heidän kuninkaallisten juuriensa inspiroimien asujen parissa, ja toisessa maailma on häikäisevä muodonmuutos moderniin maailmaan.

Sukelletaanpa kuninkaalliseen maailmaan. Annan ja Elsan kohdalla kyse on jäisestä tyylikkyydestä, josta heidät on tunnettu. Valitse täydellinen asu heidän elokuviensa innoittamana - ajattele upeita pukuja, kuninkaallisia kampauksia, hienoja koruja ja asusteita, jotka saavat heidät loistamaan kuin todelliset kuninkaalliset.

Purjehditaanpa nyt Moanan trooppiseen paratiisiin. Hänen maailmansa on täynnä auringonpaistetta ja seikkailuja. Luo ilme, joka vangitsee saarten hengen - ajattele eloisia kuoseja, virtaavia mekkoja, rantakampauksia ja asusteita, jotka tuovat esiin tropiikin kauneuden.

Ja sitten on vielä Belle, jonka maailma on unenomainen, maaginen paikka. Auta häntä pukeutumaan asuun, joka huutaa satuprinsessaa - ajattele lumoavia mekkoja, herkkiä kampauksia ja koruja, jotka saavat hänet näyttämään siltä kuin hän olisi juuri astunut satukirjasta.

Eikä siinä vielä kaikki! Kun olet pukenut prinsessat kuninkaallisiin asuihinsa, on lopullisen käänteen aika. He jättävät lumotut maailmat taakseen ja astuvat nykymaailmaan. Valmistaudu muuttamaan heidät muotitähdiksi, jotka esiintyvät modernilla catwalkilla.

Nykyaikaisessa muodissa on kyse särmikkyydestä, kultaseni! Ajattele revittyjä farkkuja, neonvärisiä vaatteita, crop toppeja, ylisuuria takkeja ja kampauksia, jotka huutavat COOL. Koristele ne moderneilla koruilla, jotka ovat yhtä upeita kuin funkyjakin. Ja viimeistele meikki, joka saa heidät valmiiksi rokkaamaan modernia maailmaa. Rohkeista huulista savuaviin silmiin, tee heistä kiitotien näköisiä.

Kun lookit ovat valmiit, on aika tallentaa muotimestariteoksesi. Lataa upeat asusi, näytä ne porukalle ja anna maailman nähdä tyylitaitosi. Tämä muodonmuutos saa kaikki puhumaan!

Valmistaudu siis osoitteeseen Princesses Royal Vs Star, jossa kaksi maailmaa törmää toisiinsa, muoti hallitsee ja kiitotie on sinun valtakuntasi. Klassisesta tyylikkyydestä moderniin viileyteen, sinä olet se stylisti, jota nämä prinsessat ovat odottaneet. Oletko valmis saamaan heidät loistamaan?

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Princesses Royal Vs Star? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.