Sharkosaurus Rampage

Astu maailmaan Sharkosaurus Rampage ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Jos pidit Rio Rexistä, kun pelasit sitä osoitteessa Pelitpelit.fi, pidät haita mahtavina ja pidät peleistä, joissa saat pisteitä siitä, kuinka paljon tuhoa aiheutat, tulet varmasti nauttimaan Sharkosaurus Rampage. Kuten Rio Rexissä, myös Sharkosaurus Rampage -pelissä sinun on tehtävä tuhoa, mutta sen sijaan, että ohjaisit massiivista T Rexiä, ohjaat valtavaa haita, jota tiede on ilmeisesti muokannut. Ja jos otat tämän huomioon, voit varmasti ymmärtää, miksi hai on riehumassa.

Eteneaksesi seuraavalle tasolle sinun täytyy vain eliminoida kaikki ihmiset tasolta. Etkä ole vain hai, vaan olet hai, joka on yhtä pitkä kuin rakennus, joten voit kuvitella, että asioiden tuhoaminen ei osoittautuisi kovin vaikeaksi. Käyttämällä valtavaa kokoasi ja voimaasi voit nujertaa vihollisesi ja purra ja niellä heidät, ja myöhemmillä tasoilla voit jopa ampua heitä. Mutta älä luule, että vihollisesi vain istuvat ja odottavat, että heidät syödään. Kun ne huomaavat, että olet paennut niiden laboratoriosta, ne sopeutuvat ja varustautuvat kaikenlaisilla aseilla yrittäessään kaataa sinut. Sinun on siis oltava varovainen ja käytettävä ympäristöä sekä voimiasi voittaaksesi tason.

Pelaa jättiläishain roolissa, kun pelaat Sharkosaurus Rampage osoitteessa Pelitpelit.fi ja pelaa kaikki tasot loppuun.

Miten pelataan

Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäimiä hain liikuttamiseen tasoilla. Tähtää hiirellä ja käytä hiiren vasenta painiketta puremiseen tai ampumiseen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Sharkosaurus Rampage? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.