Total Recoil

Astu maailmaan Total Recoil ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista toimintapelit!

Pelissä Total Recoil pelaat akrobaattisena hahmona, jolla on tappavat aseet. Jos tämä kuvaus kuulostaa sinusta houkuttelevalta, nautit varmasti ajastasi Pelitpelit.fi, ajan, jonka vietät tuhoamalla sinua kohti tulevia loputtomalta tuntuvia vihollisrobottien joukkoja. Ampuaksesi aseillasi sinun on hypättävä joko vasemmalle tai oikealle. Tämä manööveri voi auttaa sinut nopeasti pois pulasta, mutta se voi myös saattaa sinut valtavaan vaaraan, koska vihollinen on arvaamaton, etkä koskaan tiedä, mistä ne voivat ilmestyä.

Ja koska vihollisilla on erilaisia tyyppejä, joilla kullakin on erilaiset ominaisuudet, vain olemalla varovainen voit selvitä toisesta vastustajien aallosta. Jotkut niistä ovat nopeita, jotkut hitaita, ja jos haluat päästä seuraavalle tasolle, sinun on tunnettava niiden vahvuudet ja heikkoudet. Kun olet voittanut vihollisen, se pudottaa kolikon, joka sinun on kerättävä. Tämä lisää myös hieman strategiaa Total Recoil, sillä jos tuhoat vastustajan lähellä ruudun reunaa, sinulla ei välttämättä ole tarpeeksi aikaa ja tilaa reagoida, jos toinen tappava vihollinen ilmestyy yhtäkkiä samasta suunnasta. Onneksi jokaisen tason lopussa saat mahdollisuuden päivittää hahmosi keräämilläsi kolikoilla, joten myöhemmät tasot voivat muuttua hieman helpommiksi, varsinkin jos lisäät taitojasi.

Tule tappavaksi akrobaatiksi, kun pelaat Total Recoil osoitteessa Pelitpelit.fi ja pidä hauskaa!

Pelaaminen

Jos käytät tietokonetta, käytä vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä hyppäämiseen ja ampumiseen kyseiseen suuntaan. Voit myös napsauttaa ruudun vasenta tai oikeaa puolta hypätäksesi. Jos käytät mobiililaitetta, hyppää ja ammu kyseiseen suuntaan napauttamalla joko näytön vasenta tai oikeaa puolta.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Total Recoil? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta toimintapelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.