Roller Baller

Astu maailmaan Roller Baller ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Osoitteessa Roller Baller tasapaino- ja liikkumistaitosi joutuvat kovalle koetukselle, ja kun navigoit lukuisilla tasoilla, sinun on totuttava hallitsemaan liikkuvaa palloa mikroliikkeillä. Alustat, joilla olet, eivät jätä tilaa virheille, ja jos haluat päästä tason loppuun, sinun on oltava hyvin varovainen, sillä yksikin pieni virhe tarkoittaa, että sinun on aloitettava taso uudelleen. Ja koska pelissä on kaikenlaisia juonikkaita ansoja, sinun on paitsi oltava nopeita sormia, myös sopeuduttava ja opittava, miten selviät parhaiten kaikkien näiden esteiden tuomista vaaroista.

Kuten nimestä voi päätellä, ohjaat vierivää palloa, joten voit liikkua juuri niin kuin odottaa: voit vieriä joko vasemmalle, oikealle, eteen- tai taaksepäin sekä hypätä. Sinun on hallittava nämä liikkeet erityisesti myöhemmillä tasoilla, joilla tiellesi tulee kaikenlaisia ansoja. Sinun on siis intuitiivisesti tiedettävä, kuinka pitkän matkan hyppysi tekevät ja kuinka paljon liikut, kun haluat muuttaa tai säilyttää suunnan. Joillakin tasoilla sinun on reagoitava hyvin nopeasti vaaroihin, joita Roller Baller heittää eteesi, joten sinun on ehdottomasti oltava rohkea ja toimittava päättäväisesti nopean reaktionopeuden lisäksi. Kun valtavat palikat uhkaavat heittää sinut tyhjyyteen, liian pitkä eteneminen tarkoittaa todennäköisesti sitä, että putoat ja joudut aloittamaan tason uudelleen.

Sen lisäksi, että Roller Baller muuttuu yhä luovemmaksi tasojen kokoonpanon ja vaarojen suhteen, toinen temppu, jota se käyttää, on se, että se yhdistää nämä haasteet. Sen lisäksi, että väistät liikkuvia palikoita, sinun on myös hypättävä oikeaan aikaan ja oikealla nopeudella, jos haluat edetä ja nähdä, mitä seuraava taso tuo tullessaan.

Paljon mielenkiintoisia tasoja, jotka on läpäistävä, Pelitpelit.fi tuo sinulle jälleen yhden hienon pelin, jossa voit testata taitojasi, kun pelaat Roller Baller.

Kuinka pelata

Roller Baller voi pelata vain PC:llä näppäimistöllä. Voit liikkua nuolinäppäimillä tai WASD-näppäimillä vasemmalle, oikealle, eteen- tai taaksepäin ja hypätä välilyönnillä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Roller Baller? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä