Stupid Zombies 2

Astu maailmaan Stupid Zombies 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista zombie pelit!

Palaa zombie-apokalypsiin ja valmistaudu tappamaan tonneittain zombeja, kun pelaat jatko-osaa suositulle Stupid Zombies -pelille osoitteessa Pelitpelit.fi. Pelissä Stupid Zombies 2 toiminta kiihtyy huomattavasti, ja sen lisäksi, että saat mahdollisuuden tuhota enemmän näitä aivottomia olentoja, myös käytössäsi oleva arsenaali sekä ympäristöt, joissa taistelet, ja arvoitukset, joita pääset ratkaisemaan, kasvavat kokoaan ja laajuuttaan. Voit olla varma, että olet valmis zombiapokalypsiin pelatessasi Stupid Zombies 2, ja kun käytössäsi on laajennettu arsenaali sekä mahdollisuus muokata hahmoa ja valita, haluatko pelata nais- vai miestähtenä, voit tehdä pelikokemuksesta todella omanlaisesi.

Kuten sarjan ensimmäisessä pelissä, myös Stupid Zombies 2 -pelissä sinun on eliminoitava ruudun ympärille levittäytynyt zombilauma. Tämä onnistuu tähtäämällä laukaukset huolellisesti ja varmistamalla, että käytät ympäristöä hyväksesi. Pelissä Stupid Zombies 2 luodit kimpoilevat villisti ympäri ruutua, ja sinun on otettava tämä huomioon, jos haluat päästä myöhemmille tasoille. Koska pelissä on paljon erilaisia tasoja, saat paljon laukauksia hallitaksesi tämän mielenkiintoisen taistelujärjestelmän, jonka Stupid Zombies 2 tarjoaa. Pelissä on myös toteutettu pisteytysjärjestelmä, jossa sinut palkitaan laukauksistasi. Jokaiselle ampumallesi luodille on varattu tietty määrä pisteitä, ja mitä vähemmän luoteja käytät, sitä korkeammat ovat lopulliset pisteesi.

Seuraa zombien tuhoutumista, kun pelaat Stupid Zombies 2 osoitteessa Pelitpelit.fi ja selviydy zombiapokalypseistä niin kauan kuin pystyt.

Pelaaminen

Jos pelaat PC:ltä, tähtää hiirellä ja ammu hiiren vasemmalla painikkeella, kun olet valinnut kulman. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näyttöä ja liikuta sormea alhaalla pitämällä sitä ylös ja alas kulman valitsemiseksi. Vapauta sormi laukaistaksesi.

Pelaa muita stupid zombies-sarjan pelejä:

  Samanlaisia pelejä:

  Pidätkö Stupid Zombies 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

  Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

  Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta zombie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

  Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.