Table Tennis World Tour

Astu maailmaan Table Tennis World Tour ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista urheilupelit!

Voita maailmanmestaruus tässä ylistetyssä 3D-pingpongpelissä. Nauti realistisesta fysiikasta ja pelaa yhtä maailman harrastetuimmista urheilulajeista ja yritä voittaa kaikki muut vastustajat ympäri maailmaa. Eikä se tule olemaan mikään helppo tehtävä, sillä peli voi olla varsin haastava. Säännöt ovat melko yksinkertaiset, sillä kullakin pelaajalla on kaksi syöttöä peräkkäin, ja voittaja ratkaistaan, kun yhdellä pelaajalla on 11 pistettä ja vähintään 2 pistettä etumatkaa.

Kun ohjaat mailaa pyyhkäisemällä sormella tai hiiren kursorilla, intuitiivinen ohjaus tekee pelin pelaamisesta helppoa ja saa sinut todella tuntemaan itsesi maailmanluokan pingispelaajaksi. Etenemisjärjestelmä pitää sinut aina varpaillaan, sillä mitä pidemmälle etenet pelissä, sitä vaikeammiksi vastustajat muuttuvat, aivan kuten oikeassa elämässä. Kiipeä riveissäsi ja johda maasi maailmanmestaruuden kärkipaikalle tässä 3D-pöytätennissovelluksessa.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Table Tennis World Tour? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta urheilupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.