The Smurfs: Cooking

Astu maailmaan The Smurfs: Cooking ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista ruoanlaittopelit!

Lähde Smurffetten kanssa ruuanlaittomatkalle osoitteessa The Smurfs: Cooking. Vuotuinen Smurffiruokafestivaali on aivan nurkan takana, ja sinun on varmistettava, että kokkaustaitosi ovat valmiina. Osoitteessa The Smurfs: Cooking sinun on leivottava herkullisia jälkiruokia, kuten kuppikakkuja, pannukakkuja ja donitseja. Smurffetten avulla menestymismahdollisuutesi kasvavat huomattavasti, mutta menestyvän kaupan johtaminen tuo mukanaan omat haasteensa, kuten sen varmistamisen, että tarjoilet oikeaa ruokaa jokaiselle asiakkaalle, ja myös sen, että tarjoiluun ei mene liian kauan. Tietenkin myös oikeiden ainesosien sekoittaminen on välttämätöntä.

Herkullisen aterian luomiseksi sinun on yhdistettävä oikeat ainesosat, mutta voit myös koristella ruoan kuorrutteella ja hillolla ja tarjoilla asiakkaillesi ravitsevia juomia, kuten teetä tai hedelmämehua. Oikeiden ainesosien lisäämiseksi sinun on valittava ne huolellisesti keittiöstäsi, ja sinun on myös varmistettava, että otat huomioon asiakkaiden saapumisjärjestyksen. Jokaisella heistä on palkki, joka tyhjenee hitaasti, ja jos se saavuttaa nollan, he poistuvat kioskistasi ja menetät asiakkaan. Tämän prosessin onnistunut järjestäminen voi ratkaista, pääsetkö seuraavalle tasolle vai et.

Jokainen taso osoitteessa The Smurfs: Cooking tuo mukanaan uusia haasteita ja uusia reseptejä, jotka sinun on opittava, ja samalla kun vaikeusaste kasvaa, myös taitosi kasvavat ja itsevarmuutesi oikean ruoan tarjoilussa oikeaan aikaan paranee.

Valmistaudu ruoanlaittofestivaaleihin Smurffien fantastisessa maailmassa, kun pelaat The Smurfs: Cooking osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Klikkaa keittiön apuvälineitä ja ainesosia, jos pelaat tietokoneelta. Jos käytät mobiililaitetta, valitse nämä kohteet napauttamalla näyttöä.

Pelaa muita smurfs-sarjan pelejä:

  1. The Smurfs: Skate Rush
  2. The Smurfs: Village Cleaning
  3. The Smurfs: Ocean Cleanup

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö The Smurfs: Cooking? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta ruoanlaittopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.