TikTok Divas DIY Makeup

Astu maailmaan TikTok Divas DIY Makeup ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista kauneus pelit!

Olet varmasti kysynyt itseltäsi: meikkaavatko julkkikset koskaan itse? Se selviää, jos pelaat tätä siistiä kauneuspeliä tytöille.

Kolme julkkista antaa sinulle mahdollisuuden todistaa todellista muodonmuutosta. Ensimmäinen taso esittelee sinulle musiikkidiivan, joka on valinnut grunge-tyylin. Tässä on kaunis Hollywood-tähti, joka rakastaa collegetyyliä, ja siksi hän päätti yllättää sinut siisteimmillä lookeilla, jotta voit aina järkyttää koulutovereitasi. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä yksi TikTokin seuratuimmista ihmisistä tulee ainutlaatuisella valikoimalla naamioita ja tyylikkäitä asuja.

Muodonmuutokset ovat radikaaleja, se alkaa ilmeestä, joka paljastaa epätoivotuimmat puutteet, jotka useimmat julkkikset haluavat piilottaa. Heti monimutkaisen kasvohoidon jälkeen, jossa mustapäiden poisto ja ihonhoito ovat vain muutamia vaiheita, joita sinun on noudatettava, tulee meikkiosa. Ainutlaatuinen kokoelma meikkejä ja asusteita yllättää sinut vielä enemmän. Myöskään heidän vaatekaappinsa eivät jää edustamatta, joten valitse sopivimmat vaatteet, kampaukset, korut ja asusteet tuodaksesi vielä enemmän hienostuneisuutta!

Olet vain yhden klikkauksen päässä siitä, että aloitat yhden houkuttelevimmista kauneuspeleistä, joita olet viime aikoina pelannut. Nauti tästä ilmaisesta tyttöjen pelistä ja käy huomenna katsomassa lisää eksklusiivisia tyttöjen pelejä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö TikTok Divas DIY Makeup? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta kauneus pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.