Tomb Runner

Astu maailmaan Tomb Runner ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista juoksupelit!

Lähde eeppiseen juoksuun, äläkä pysähdy mihinkään, kun pelaat Tomb Runner osoitteessa Pelitpelit.fi, intensiivistä peliä, jossa hahmosi juoksee henkensä edestä. Tunkeuduttuaan unohdettuun hautakammioon professori Jonesin on paettava nopeasti vaaroista, joihin hän on itse itsensä asettanut, ja sinun tehtäväsi on auttaa häntä selviytymään vaikeuksista. Vain nopeat refleksisi voivat taata hänen turvallisuutensa, joten ole valmis hyppimään, liukumaan ja kääntymään mutkista mahdollisimman nopeasti. Samalla kun hyppäät esteiden yli, pääset myös näkemään kaikenlaisia eksoottisia paikkoja, ja voit myös kerätä arvokkaita arvoesineitä, kuten jalokiviä, sekä kerätä voimakkaita esineitä, jotka auttavat hahmoa, kuten sellaisen, joka kaksinkertaistaa saamasi palkinnot, tai sellaisen, joka suojaa sinua vaaroilta rajoitetun ajan.

Voit myös pelata muilla hahmoilla osoitteessa Tomb Runner, kuten muumiolla tai diskotanssijalla, mikä tuo kokemukseesi lisää vaihtelua. Valitsitpa minkä hahmon tahansa, haasteena on edelleen nopea reagointi muuttuvaan ympäristöön. Tämä haaste pitää homman hauskana, mikä on tietenkin hyvä asia, varsinkin kun yrität saada korkeat pisteet. Näin varmistetaan, että juoksut ovat hauskoja.

Keskity ja ole valmis reagoimaan nopeasti, kun pelaat Tomb Runner osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä hahmosi liikuttamiseen ympäristössä ja esteiden väistämiseen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Tomb Runner? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta juoksupelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä