Traffic Control

Astu maailmaan Traffic Control ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Järjestä parhaasi mukaan liikenne vilkkaassa risteyksessä osoitteessa Traffic Control ja varmista, että autot eivät törmää toisiinsa. Tätä varten sinun on pidettävä tarkasti silmällä kaikkia risteykseen saapuvia autoja ja napsautettava niitä autoja, joita haluat nopeuttaa hieman, jotta vältät mahdollisen törmäyksen. Kun liikenne käy todella vilkkaaksi, sinulla on myös mahdollisuus hidastaa aikaa muutamaksi hetkeksi, mikä auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen ja antaa sinulle enemmän aikaa arvioida senhetkistä tilannetta.

5 tasoa ja 12 erilaista autoa, joista jokaisella on omat erityispiirteensä, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia järjestää liikennevirta optimaalisimmalla mahdollisella tavalla.

Paranna tilannetajua pelatessasi Pelitpelit.fi ja opettele havaitsemaan mahdollinen törmäys pelatessasi Traffic Control.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Traffic Control? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.