Traffic Jam 3D

Astu maailmaan Traffic Jam 3D ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Ajopelit ovat erittäin hauskoja, ja osoitteessa Pelitpelit.fi voit istua kaikenlaisten ajoneuvojen rattiin. Kilpa-ajopeleistä pysäköintipeleihin ja kaikenlaisiin muihin hauskoihin autopeleihin, voit ajaa sydämesi kyllyydestä, kun vierailet osoitteessa Pelitpelit.fi. Yksi tällainen autopeli on myös Traffic Jam 3D, jossa pääset ajamaan kaikenlaisissa skenaarioissa ja sinun on suoritettava erilaisia tehtäviä. Siitä, että pääset määränpäähäsi kiemurtelemalla vilkkaassa liikenteessä, jossa kuljettajat vaihtavat nopeasti kaistaa ja sinun on sopeuduttava hetken mielijohteesta, ja siitä, että sinun on saatava tietty määrä pisteitä tietyssä ajassa, sinulla on kädet täynnä töitä pelissä Traffic Jam 3D. Kädet ovat kirjaimellisesti täynnä, sillä ne puristavat ratista tiukasti kiinni, erityisesti tilanteissa, joissa edessäsi on yhä enemmän autoja.

Jos olet joskus käynyt suurkaupungissa, tiedät, miten ruuhkaisia ne voivat olla, ja autojen määrä liikenteessä on joskus aivan huikea. Pelissä Traffic Jam 3D pääset ajamaan läpi tällaisen ruuhkaisen kaupungin, ja voit valita yli kahdestakymmenestä hauskasta autosta, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa. Voit odottaa autoja, joissa on erilainen hevosvoima, jarrut ja käsiteltävyys, ja mikä hienointa, voit jopa muokata näitä ominaisuuksia. Voit jopa muuttaa autosi ulkonäköä. Lisäksi osoitteessa Traffic Jam 3D on useita pelimuotoja, kuten uratila, joka on kuin tarinatila, tai voit vain vaeltaa ympäri kaupunkia, kun valitset vapaan tilan. Ja jos kyllästyt kaupungissa ajamiseen, voit olla rauhassa, sillä voit valita, haluatko ajaa aavikolla tai moottoritiellä. Jos siis haluat sekoittaa asioita, osoitteessa Traffic Jam 3D sinulla on siihen mahdollisuus.

Ajele autolla, kun pelaat Traffic Jam 3D osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Käytä WASD- tai nuolinäppäimiä ajoneuvosi liikkeen ohjaamiseen.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Traffic Jam 3D? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä