Turn Turn

Astu maailmaan Turn Turn ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista autopelit!

Jos autoilu on sinulle tuttua, tiedät varmasti, kuinka varovainen sinun on oltava risteykseen ajaessasi. Koska sinun on muutettava jyrkästi kulkusuuntaasi, sinun on hidastamisen lisäksi otettava huomioon myös vastaantuleva liikenne. Turn Turn on kuin risteyssimulaattori, ja voit harjoitella ajoitustasi monta kertaa pelatessasi osoitteessa Pelitpelit.fi. Kun katsot tarkkaan muiden autojen liikkeitä, sinun on ajoitettava, milloin on paras hetki edetä ja mennä risteykseen. Tietenkin törmäämättä toiseen ajoneuvoon.

Ja Turn Turn -pelissä et hallitse vain omaa ajoneuvoasi, sillä yleensä olet vastuussa siitä, kun useamman auton on tultava risteykseen. Jotta voisit siis edetä seuraavaan risteykseen, sinun on opittava tien rakenne ja sovellettava tätä tietoa niin, että useampi auto pääsee läpi. Näin varmistat myös, että olet todella oppinut liikennevirran kyseisellä alueella ja hallitset, milloin on paras hetki kääntyä. Jos sinusta tuntuu, että hallitset autosi ja tien erityisen hyvin, voit myös ajoittaa kääntymisesi siten, että keräät rahat, jotka jotkut muut liikenteessä olevat autot ovat istuttaneet taakseen. Voit kerätä nämä vain, jos käännyt risteyksessä juuri oikeaan aikaan. Onneksi nämä ovat vain bonuksia, eikä sinun pitäisi tuntea mitään velvollisuutta saada tätä ylimääräistä rahaa. Voit halutessasi käyttää nämä rahat uusien autojen avaamiseen.

Opi, milloin on optimaalinen aika kääntyä osoitteessa Turn Turn, kun pelaat osoitteessa Pelitpelit.fi.

Kuinka pelata

Jos pelaat pöytätietokoneelta, käännä autosi painamalla hiiren vasenta painiketta. Jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Turn Turn? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta autopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.