Zombs Royale

Astu maailmaan Zombs Royale ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista .io pelit!

Pidä kiinni aivoista ja valmistaudu moninpelihupailuun tässä selaimessasi pelattavassa battle royale -pelissä. Zombs Royale heittää sinut taistelukentälle, ja sinun on löydettävä nopeasti resursseja ja ehkä solmittava liittoutumia muiden pelaajien kanssa selviytyäksesi.

Kuten suositussa Fortnitessa, myös tässä voit rakentaa tukikohdan ja kaataa vihamielisiä pelaajia, mutta joudut myös taistelemaan pelottavia zombilaumoja vastaan! Koska kartta pienenee hitaasti, sinun on aina varmistettava, että sinulla on tarpeeksi tilaa selviytyä. Selviytyäksesi sinulla on käytössäsi suuri valikoima aseita, joista jokaisella on eri arvoasteet. Ole kuitenkin varovainen, sillä suuren vallan myötä tulee suuri vastuu, ja jos sinulla on hallussasi erityisen voimakas ase, muut pelaajat yrittävät varastaa sen sinulta! Älä anna heidän tehdä sitä!

Selviydy zombieapokalypsistä ja pidä hauskaa Zombs Royale -pelissä osoitteessa Pelitpelit.fi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Zombs Royale? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta .io pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.