Flipper Dunk 3D

Astu maailmaan Flipper Dunk 3D ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Yhdistämällä koripallon ja flipperipallon, Flipper Dunk 3D antaa sinulle ainutlaatuisen ja haastavan kokemuksen, jota voit helposti pelata osoitteessa Pelitpelit.fi. Pohjimmiltaan Flipper Dunk 3D on taitopeli, ja refleksisi määräävät, kuinka monta heittoa onnistut pelissä. Koska Flipper Dunk 3D sisältää elementtejä sekä koripallosta että flipperistä, Flipper Dunk 3D tavoitteena on saada pallo hyppyyn aikarajan puitteissa. Pelin flipperipuoli tulee mukaan siihen, miten ammut palloa, sillä sinun on aktivoitava flipperiä. Voit ohjata sitä, kuinka kovaa ammut, klikkaamalla ruudulla kuinka kauan. Yleensä sinun on hallittava palloa hienovaraisesti, joten sinun on oltava varovainen sen kanssa, miten kuljetat palloa eteenpäin.

Aivan kuten flipperissä, sinun on oltava tarkkana, ettei pallo putoa flipperin alapuolelle, sillä se hukkaa arvokasta aikaa, ja sinun on saatava useita onnistuneita laukauksia, jos haluat edetä seuraavalle tasolle. Kun etenet osoitteessa Flipper Dunk 3D, tasolle alkaa ilmestyä hyödyllisiä esineitä, jotka antavat sinulle erilaisia bonuksia, kuten kaksinkertaisen määrän pisteitä, jotka saat jokaisesta laukauksesta. Ole kuitenkin varovainen, sillä nämä esineet kestävät vain rajoitetun ajan, joten hyödynnä niitä niin kauan kuin niitä riittää. Toisaalta voit myös saada esineitä, joilla on negatiivinen vaikutus, kuten koripalloa kutistavia esineitä, jotka vaikeuttavat pisteiden tekemistä huomattavasti. Ja kun otat huomioon sen, että maalin tekemisen jälkeen maalin sijainti muuttuu, uuteen asentoon sopeutuminen sekä ampuminen erikokoisella pallolla lisäävät hieman haastetta.

Testaa refleksisi ja tähtäämisesi, kun pelaat Flipper Dunk 3D osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Ammu palloa napsauttamalla näyttöä. Mitä pidempään pidät hiiren vasenta painiketta painettuna ruudulla, sitä voimakkaampi laukaus on.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Flipper Dunk 3D? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä