Monster Girls Concert Looks

Astu maailmaan Monster Girls Concert Looks ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista monster high pelit!

Kun suosikkibändisi soittaa kaupungissasi, on täydellinen hetki kerätä hullu kaveriporukkasi ja saapua konserttiin muutamaa tuntia aikaisemmin. Pelkkä lippu ei riitä unohtumattomaan iltaan, vaan jotta tunnelmasta tulisi vieläkin jännittävämpi, nämä tytöt tarvitsevat apuasi valitsemaan täydellisen lookin konserttia varten!

Oletko siis valmis rokkaamaan konsertissa? Tutustu neljään tyttöön, jotka haluavat liittyä suosikkibändinsä kanssa erityiseen keikkaan. Jokaisella on oma tyylinsä, mutta he kaikki haluavat näyttää mahdollisimman hyvältä! Lisää näiden vaihtoehtojen avulla asuja ja asusteita, jotka sopivat tilaisuuteen parhaiten. Analysoi huolellisesti sekä heidän vaatekaappinsa että meikkinurkkauksensa ja valitse vaatteet, jotka muodostavat mielestäsi yhdessä täydellisen asun jokaiselle heistä. Kiiltävät takit, nahkatakit tai repaleiset housut voivat olla vain muutama erottuva kappale! Melkein unohdin, korut ovat must have, samoin aurinkolasit! Nauti näistä hienoista pukeutumispeleistä ja tule päivittäin hakemaan annoksesi muotipelejä!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Monster Girls Concert Looks? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta monster high pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.