Nerd To Popular Makeover Mania

Astu maailmaan Nerd To Popular Makeover Mania ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

Astu glamourin ja muodonmuutosten maailmaan osoitteessa Nerd To Popular Makeover Mania, jossa Babs, älykäs kaunotar, pyrkii kääntämään päät ja varastamaan sydämet tanssiaisissa. Valmistaudu muodonmuutosseikkailuun, joka saa leuat putoamaan ja kipinät lentämään!

Babs aloittaa muodonmuutosmatkansa hammaslääkärin vastaanotolla. Puhdistuksesta ja täytteestä hampaiden oikaisuun ja valkaisuun hänen hampaansa kokevat Hollywoodin arvoisen muodonmuutoksen. Tervehdi täydellistä Hollywood-hymyä!

Seuraavaksi vuorossa on käynti korva- ja korvalääkärin vastaanotolla. Babsin korva tarkastetaan, ja perusteellisen puhdistuksen ja bakteerien poistamisen jälkeen hänen kuulonsa on täydellinen. Sitä parempi kuulla kohteliaisuudet, kultaseni!

Babs käy ylellisessä kasvohoidossa saavuttaakseen kadehdittavan hehkun. Hänen ihonsa on silkinpehmeä, kun virheet poistetaan ja kosteuttavia voiteita levitetään. Valmistaudu lähikuvaan!

Kylpylä odottaa Babsia avosylin. Hemmotteluhoito ja virkistävä hieronta myöhemmin hän on rentoutunut ja valmis tanssiaisiin. Stressi? Mikä stressi?

Babs suuntaa kynsisalongiin upeaan manikyyriin ja pedikyyriin. Täydellisen kynnenmuodon valinnasta värien kokeilemiseen, hän pyrkii täydelliseen kynsien loistoon. Rannekorut, sormukset ja nilkkakorut seuraavat perässä.

Lisäsärmää Babs hakee tatuointiliikkeestä. Häntä odottavat erilaiset tatuointimallit, ja hän valitsee sen, joka tuo juuri oikean mausteen hänen lookkiinsa.

Makeover-matkan huipennus! Babs valitsee huolellisesti täydellisen mekon, asusteet ja kampauksen tanssiaisiin. Meikkipiste on luomivärien, ripsivärien, huulipunien ja muiden tuotteiden aarreaitta. Upealla lookilla Babs on valmis valloittamaan sydämet.

Suuressa finaalissa Babs kiinnittää ihastuksensa huomion, joka tajuaa virheensä ja lähestyy häntä. Antaako Babs hänelle toisen mahdollisuuden? Loppu on sinun käsissäsi!

Lopuksi pelaaja voi ladata Babsin upean uuden ulkonäön ja jakaa sen ystävien ja perheenjäsenten kanssa ja levittää hänen muodonmuutoksensa taikaa laajalle. Valmistaudu unohtumattomaan tanssiaisiltaan!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Nerd To Popular Makeover Mania? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.