Babs New Girl In School

Astu maailmaan Babs New Girl In School ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista barbie pelit!

Babsista on nopeasti tulossa yksi kampuksen suosituimmista tytöistä, eikä ole mikään yllätys, miksi. Hänellä on tyyliä, hänellä on asennetta, ja hän kääntää aina katseet tappavalla muotitajullaan. Ja cheerleadingissa hän on todellinen ammattilainen, joka tekee aina vaikutuksen kaikkiin taidoillaan.

Kun Babs suunnistaa läpi lukion, autat häntä tekemään kaikki vaikeat päätökset, aina siitä, mitä laittaa päälleen tanssiaisiin ja miten sovittaa yhteen sosiaalinen elämä ja akateemiset velvollisuudet. Saat kutsut kaikkiin kuumimpiin tapahtumiin, kuten opiskelijayhdistyksen juhliin ja muihin tapahtumiin, ja olet hänen mukanaan joka vaiheessa.

Tässä pelissä ei kuitenkaan ole kyse vain suosiosta ja muodista. Babs New Girl In Schoolissa on kyse positiivisuudesta, optimismista ja siitä, että jokaisesta tilanteesta otetaan kaikki irti. Jokaisella tasolla näet Babsin kasvavan ja kukoistavan, ja hänestä tulee itsevarmempi ja menestyneempi kuin koskaan ennen.

Joten, mitä sinä odotat? Liity Babsin seuraan hänen matkallaan kohti täydellistä mehiläiskuningatarta tässä siistissä pukeutumispelissä, joka on tarkoitettu kaikille muotitietoisille ja siisteille teinitytöille.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Babs New Girl In School? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta barbie pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.