Princess Chronicles Past & Present

Astu maailmaan Princess Chronicles Past & Present ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista pukeutumispelit!

Astu lumoavaan maailmaan osoitteessa Princess Chronicles Past & Present, jossa sadut heräävät henkiin ja muoti hallitsee! Valmistaudu lähtemään taianomaiselle matkalle neljän ikonisen prinsessan kanssa: Anna ja Elsa, rakastetun Frozen-elokuvan sisarukset, Belle, Kaunotar ja hirviö -elokuvan kaunotar, ja rohkea Merida. Nämä kuninkaalliset naiset löytävät itsensä nykymaailmasta ja käyvät yhtä kaikkien aikojen arvostetuimmista kouluista! Mutta älä pelkää, he tarvitsevat vielä viimeisen kerran asiantuntija-apuasi luodakseen mitä ihmeellisimmät ja upeimmat jäähyväisasut, kun he jättävät jäähyväiset taianomaisille mailleen.

Kun prinsessamme astuvat nykymaailmaan, he eivät voi olla tuntematta kaipausta lumottuja valtakuntiaan kohtaan. Niinpä he kääntyvätkin sinun, äärimmäisen muotimagian taitajan, puoleesi kutomaan jälleen kerran tyylin taikaa!

Sukella pää edellä jokaisen prinsessan ylelliseen vaatekaappiin, joka on täynnä hienoja vaatteita, jotka edustavat täydellisesti heidän satumaailmaansa. Kimaltavista puvuista lumoaviin mekkoihin - muodin aarreaitta odottaa kosketustasi! Sekoita ja sovita yhteen kaikkein lumoavimmat asusteet ja varmista, että he lähtevät valtakunnistaan tyylillä ja tyylikkäästi.

Mutta se ei lopu tähän! Prinsessan ulkonäkö ei ole täydellinen ilman täydellistä meikkiä ja asusteita. Sukella eleganssin ja viehätyksen maailmaan, valitse sopivin meikki täydentämään heidän asujaan ja koristele heidät kuin todelliset kuninkaalliset. Häikäisevistä tiaroista tyylikkäisiin kaulakoruihin, nämä prinsessat säteilevät kuin valtakuntansa tähdet!

Kun he ovat jättäneet viimeiset jäähyväiset maagisille valtakunnilleen, heidän on aika valloittaa nykymaailman muotimaailma. He tarvitsevat asiantuntevia neuvojasi, jotta he löytävät siisteimmät trendit ja lookit, jotka sopivat upeille diivoille, joita he todella ovat!

Sinusta tulee tässä jännittävässä seikkailussa heidän oikea stylisti aina tyylikkäistä katuvaatteista lumoaviin punaisen maton asukokonaisuuksiin. Jokaisella prinsessalla on oma ainutlaatuinen tyylinsä, ja sinun tehtäväsi on saada heidät erottumaan nykymaailmassa ja säilyttää samalla heidän kuninkaallinen olemuksensa.

Matkalla osoitteessa Princess Chronicles Past & Present pääset paitsi muodin ja hauskanpidon makuun myös oppimaan, miten tärkeää on hyväksyä yksilöllisyys ja kunnioittaa eri kulttuureja. Lisäksi huomaat, että todellinen tyyli ei tunne rajoja, olipa kyse sitten maagisista maailmoista tai nykymaailmasta!

Valmistaudu siis liittymään Annan, Elsan, Bellen ja Meridan eeppiseen muotiseikkailuun. Luo häikäiseviä asuja, upeita meikkejä ja asusteita kuin kuninkaalliset! Ja mikä parasta? Voit ladata luomasi kuvat ja jakaa ne ystäviesi kanssa, jolloin voit levittää muodin taikaa kauas ja laajalle! Valmistaudu lumoutumaan Princess Chronicles Past & Present, jossa unelmat, muoti ja ystävyys törmäävät toisiinsa mitä upeimmalla tavalla! Muotivaltakunta odottaa saapumistasi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Princess Chronicles Past & Present? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta pukeutumispelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.