Smiling Glass 2

Astu maailmaan Smiling Glass 2 ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista taitopelit!

Kun pelaat Smiling Glass 2, pääset automaattisesti testaamaan taitojasi ja pitämään samalla hauskaa. Se on yksi niistä pelikokemuksista, joista kaikki nauttivat juuri siksi, että sinulla on hauskoja hetkiä ja sinulla on mahdollisuus nähdä, onko sinulla sitä, mitä tarvitaan jokaisen tason suorittamiseen.

Pelin pääpaino on yrittää täyttää lasi vedellä kaatamatta sitä. Vaikka läikyttäisitkin vettä, haluat, että läikkyminen on mahdollisimman vähäistä. Ja juuri siinä Smiling Glass 2 loistaa, sillä sen avulla voit testata taitojasi ja uppoutua jännittäviin tuloksiin, ja samalla se tarjoaa sinulle uusia tapoja testata itseäsi jokaisen pelin myötä.

Samalla Smiling Glass 2 tekee erittäin hyvää työtä pitääkseen asiat viihdyttävinä ja mukaansatempaavina kaikenikäisille pelaajille. Siinä on upea visuaalisuus, ja samalla voit nauttia kymmenistä hienoista tasoista. Smiling Glass 2 on yksi mielenkiintoisimmista peleistä niin lapsille kuin aikuisillekin, ja siinä on myös paljon uudelleenpeluuarvoa. Kokeile Smiling Glass 2 heti osoitteessa Pelitpelit.fi, jos haluat ihanan, jännittävän pulmapelin kaikenikäisille!

Kuinka pelata

Jos käytät PC:tä, napsauta näyttöä hiiren vasemmalla painikkeella, tai jos käytät mobiililaitetta, napauta näyttöä päästääksesi vettä säiliöstä niin, että se saavuttaa lasin ja täyttää sen vedellä, kunnes se ohittaa katkoviivan. Käytä ympäristöä apunasi veden ohjaamisessa määränpäähän ja vältä tiellesi tulevia vaaroja.

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Smiling Glass 2? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta taitopelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.