Star Wars Avatar Creator

Astu maailmaan Star Wars Avatar Creator ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista rinmaru pelit!

OMG, kaverit, ette usko tätä! Muistan juuri tämän hienon pelin, jonka Rinmaru suunnitteli kauan sitten: Star Wars Avatar Creator, ja sanonpa teille, että se on aivan uskomaton!

Valmistaudu lähtemään eeppiseen tyyliin matkalle, kun muokkaat ikioman Star Wars -hahmosi. Valitse nais- tai naaraspuolinen, ja sukella sitten kaukana, kaukana olevaan galaksiin, kun valitset ikonisia Star Wars -rotuja, kuten Twi'lek, ihminen, Togruta, Miraluka, Mirialan, Rattataki, Sith, Zabrak, Chiss ja monia muita! Jokainen valinta avaa aarrearkun lisävarusteita, joilla voit leikkiä.

Ja nostalgiahittejä vain tulee lisää! Luo omat versiosi prinsessa Leiasta, Reysta tai jopa Ahsoka Tanosta Kloonisodat-sarjasta. Vaihtoehtoja on loputtomasti!

Eikä siinä vielä kaikki - tämä peli on täynnä monimutkaisia asuja, ihastuttavia lisävarusteita (kyllä, jopa lemmikkejä!) ja leukoja hiveleviä taustoja, jotka vievät sinut Star Wars -universumin eri kolkkiin.

Ota siis valomiekka käteen ja valmistaudu vapauttamaan sisäinen jedimuotitietoisuutesi! Olkoon tyylin voima kanssasi!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Star Wars Avatar Creator? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta rinmaru pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata vain PC:llä