Monster Girls Rivalry

Astu maailmaan Monster Girls Rivalry ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista monster high pelit!

Se on nukkejen taistelu! Nämä Monster High -nuket esittävät parhaat muoti-ilmoituksensa (ja kampauksensa ja meikkinsä) voittaakseen yhden onnekkaan miehen sydämen. Tämä ei ole mikään tavallinen pukeutumispeli, vaan eeppinen kilpailu, jossa pääset olemaan päästylisti - autat kaikkia tyttöjä valitsemaan niin muodikkaita asuja, että mies voi vain pyörtyä! Tartu siis kampaasi ja anna luovan puolesi kohota, kun päätät, kumpi kaunottarista nappaa voitokkaasti hurmaavan prinssinsä.

Heidän luotettuna stylistinään saat valita täydelliset asusteet - vaatteet, asusteet, kengät - kaikki, mikä parhaiten korostaa heidän tyyliään! Anna villi mielikuvituksesi valloilleen, kun nämä Monsteritytöt pukeutuvat yliampuvaan tyyliin ja kilpailevat keskenään, kunnes he putoavat... tai kunnes joku heistä nappaa tuon erityisen miehen sydämen. Oletko valmis? Valmiina... Tyyli!

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Monster Girls Rivalry? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

  • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta monster high pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.