FNF Pizzeria

Astu maailmaan FNF Pizzeria ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Pizza on aina herkullista, ja osoitteessa FNF Pizzeria pääset tarjoilemaan maukkaita pizzaviipaleita legendaarisen Friday Night Funkin' -pelin suloisille hahmoille. Pelissä FNF Pizzeria olet pizzaravintolan omistaja, ja tunnistat varmasti ovesta sisään kävelevät asiakkaat, jos Friday Night Funkin' on sinulle tuttu.

Pelissä FNF Pizzeria sinun on myös valmistettava tarjoamasi pizza, joten varmista, että tunnet reseptit asiakkaiden tilaamiin tilauksiin. Jotkut heistä ovat kärsivällisempiä kuin toiset, ja jos mokaat tilauksen tai jos pizzan valmistamiseen menee liikaa aikaa, asiakas vain kävelee pois ja sinä menetät aikaa ja rahaa. Ja yritykselle tällä voi olla melko dramaattisia seurauksia, varsinkin jos näin tapahtuu toistuvasti.

Ajan myötä huomaat kuitenkin, että alat muistaa pizzojen reseptit, ja reseptikirjan tutkimiseen käytetty aika vähenee. Kun pääset tähän vaiheeseen, voittosi nousevat varmasti huimasti. Ja vaikka tienaamasi rahat eivät ehkä olisikaan aivan sitä, mitä odotat, tulet varmasti nauttimaan loistavasta musiikista, josta Friday Night Funkin' on kuuluisa.

Pelaa toista hauskaa peliä, joka sijoittuu Friday Night Funkin' -universumiin, osoitteessa Pelitpelit.fi.

Miten pelataan

Katso, mitä pizzaa asiakkaasi tilaavat, ja valitse edessäsi olevasta pöydästä oikeat ainekset kyseisen pizzan valmistamiseksi. Voit käyttää Ohje-valikkoa, jos tarvitset pikaohjeen tarvittavista ainesosista.

Pelaa muita Friday Night Funkin'-sarjan pelejä:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 5. Friday Night Funkin VS Garcello
 6. Friday Night Funkin'
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö FNF Pizzeria? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.