Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)

Astu maailmaan Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Esittelyssä Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) on Pelitpelit.fi, sähköistävä mobiiliversio rytmipelihitistä, joka on valloittanut pelimaailman! Jos olet aina halunnut viedä nämä hauskat biitit tien päälle, Pelitpelit.fi on valmiina Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version). Valmistaudu groovaamaan rytmin tahtiin, sillä Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) tuo alkuperäisen Friday Night Funkin' -pelin funky hauskuuden suoraan matkapuhelimiin ja tabletteihin. On aika laittaa tanssikengät jalkaan ja näyttää rytmitaitosi aivan uudella tavalla! Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) varmistaa, että funky toiminta ei lopu koskaan! Mobiilipeliin suunnitelluilla intuitiivisilla kosketusohjaimilla voit napauttaa, pyyhkäistä ja grooveilla tiesi läpi haastavien tasojen ja nauttia samalla samoista tarttuvista sävelistä ja elävästä visuaalisesta ilmeestä, jotka tekivät Friday Night Funkin' -pelistä sensaation.

Kaikille uskollisille faneille: Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) ei jätä mitään väliin tarinan jatkuvuuden suhteen. Liity Boyfriendin seuraan, kun hän ottaa vastaan uusia haastajia pyrkiessään voittamaan tyttöystävän sydämen. Tutustu uusiin tarinankulkuihin, tapaa omituisia hahmoja ja osallistu rap-taisteluihin, jotka pitävät sinut liimautuneena kännykkäruutuun. Pelitpelit.fi toi juhlat taskuusi laajalla biisikirjastolla, joka sisältää fanien suosikkikappaleita ja upouusia bängereitä. Olitpa sitten kokenut ammattilainen tai uusi tulokas, löytyy rytmi, joka saa sormesi tanssimaan ja pääsi nyökyttelemään. Sydäntälämmittävä tarina Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) on valloittanut lukemattomien pelaajien sydämet, mikä tekee siitä välittömän hurmurin. Mutta se on vain jäävuoren huippu! Sen valloittava taidetyyli ja tarttuva musiikki rytmittävät sen herttaisen tarinan rinnalla. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) -pelissä tehtäväsi ei ole estää zombien hyökkäyksiä tai maailmaa tuhoavia onnettomuuksia. Ei, vaan kyse on riemastuttavista musiikillisista kaksintaisteluista, joilla voitat tyttöystäväsi vaativan isän suosion, joka on ainoa ehto, jonka hän on asettanut kosiskelusi jatkumiselle.

Pelattavuus Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) on helppo omaksua, mutta se kasvaa sykettä nostattaviksi haasteiksi etenkin myöhemmissä vaiheissa. Onneksi kaikille löytyy sopiva vaikeusaste, jossa vaihtoehdot vaihtelevat helposta, keskivaikeasta vaikeaan. Näin varmistetaan, että kaikentasoiset pelaajat voivat nauttia Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) -kokemuksesta. Jos pelkät groovaavat biitit kiinnostavat, Easy-tila on lippusi musiikilliseen autuuteen. Jokainen vastustaja Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version):ssa on ainutlaatuinen haaste, sillä jokainen vastustaja laulaa omaa monimutkaista nuottijakoaan, jota sinun on matkittava. Kun sovitat liikkeesi ruudulla näkyviin nuolinäppäimiin, voit vähitellen päihittää vastustajasi. Odota, että jokainen vihollinen tuo lavalle omanlaisensa nuottikuvion, mikä luo joka kerta uuden haasteen. Joskus joudut synkronoimaan useamman vastustajan kanssa samanaikaisesti, mikä tuo peliin lisää monimutkaisuutta. Muista, että nuolien nopeus vaihtelee valitsemasi vaikeustason mukaan, mikä tuo jännitystä ja sopeutumiskykyä Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version). Etsitpä sitten hauskaa ja rytmikästä ajanvietettä tai haastavaa vastakkainasettelua, Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) lupaa tarjota sen. Valmistaudu siis kohtaamaan musiikki ja todistamaan arvosi musiikillisten kaksintaistelujen maailmassa, Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) on valmis rokkaamaan maailmasi!

Sinulla on valta pitää Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) -kokemus tuoreena ja jännittävänä! Tue omistautunutta tiimiä pelin takana tekemällä lahjoitus tämän linkin kautta. Pysy Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version):n kärjessä pelaamalla uusinta versiota suoraan Newgroundsissa. Eikä unohdeta antaa kunniaa, kun se kuuluu - loistava kehittäjä, joka teki tämän version mahdolliseksi, löytyyGithubista.

Sukella Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version) maailmaan ja lähde rytmikkääseen seikkailuun täällä Pelitpelit.fi. Päästä sisäinen groove-mestarisi valloilleen ja anna biittien viedä sinut mukanaan!

Pelaaminen

Ohjaa hahmosi liikkeitä nuolinäppäimillä. Jos pelaat mobiililaitteella, kiinnitä erityistä huomiota pelin ohjeisiin, mutta pysyäksesi tahdissa sinun on koskettava nuolinäppäimiä, kun ne tulevat ruudun yläreunaan.

Pelaa muita Friday Night Funkin'-sarjan pelejä:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin Noob
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.