Friday Night Funkin Noob

Astu maailmaan Friday Night Funkin Noob ja unohda kaikki huolesi! Pelitpelit.fi löydät paljon samanlaisia kokemuksia, jotka tuovat sinulle paljon hauskan pitoa ja rentoutumista päivääsi. Kokeile nyt yhtä parhaista friday night funkin' pelit!

Valmistaudu pitämään hauskaa Friday Night Funkin' -sarjan uusimman osan kanssa - se on Friday Night Funkin Noob! Tämä jännittävä uusi peli on fantastinen lisä rakastettuun saagaan. Sukella musiikin ja hauskanpidon maailmaan suosikki Minecraft-hahmojesi kanssa ja hallitse samalla jokaisen sävelen rituaali. Pelissä Friday Night Funkin Noob rytmi- ja ajoitustaitosi joutuvat koetukselle, kun painat pelin nappeja juuri oikealla hetkellä. Onnistumalla tässä pelissä saat arvokkaita pisteitä, joiden avulla voit ylpeänä julistaa olevasi tahtien ehdoton mestari. Tämä peli lupaa ihastuttavan kokemuksen, jossa yhdistyvät molempien maailmojen parhaat puolet - Friday Night Funkinin funky rytmit ja Minecraft-hahmojen viehätysvoima. Valmistaudu siis lyömään nuotit tarkasti ja groovea musiikin tahtiin kuin ammattilainen. Oletko valmis haasteeseen? Näytä maailmalle, että sinulla on ainesta musiikin valloittamiseen osoitteessa Friday Night Funkin Noob!

Friday Night Funkin Noob tarjoaa viihdyttävän käänteen klassisen rytmipelin kaavaan. Minecraftin suosikkihahmojesi myötä se on ainutlaatuinen sekoitus kahta rakastettua peliuniversumia. Kun uppoudut musiikkiin, löydät haasteet sekä mukaansatempaavina että palkitsevina. Viimeistele ajoituksesi, naputtele nappeja taitavasti ja kerää pisteitä noustaksesi pistetaulukoissa.

Pelin eloisa tunnelma ja tarttuvat sävelet tekevät siitä erinomaisen valinnan rytmipohjaisen pelaamisen ystäville. Olitpa kokenut pelaaja tai uusi Friday Night Funkin' -sarjan pelaaja, tämä osa lupaa tuntikausia hauskaa ja tilaisuuden näyttää rytmiset taitosi. Liity musiikkiseikkailuun osoitteessa Pelitpelit.fi with Friday Night Funkin Noob ja todista, että osaat rytmin!

Miten pelataan

Paina nuolinäppäimiä, kun ruudun alareunasta tulevat liikkuvat nuolet saavuttavat ruudun yläreunan ja nämä liikkuvat nuolet menevät päällekkäin ylempien nuolten kanssa. Jos pelaat mobiililaitteella, napauta näitä nuolia, kun ne menevät päällekkäin.

Pelaa muita Friday Night Funkin'-sarjan pelejä:

 1. FNF Music 3D
 2. Friday Night Funkin vs Big Brother
 3. Friday Night Funkin': Foned In (Mobile Version)
 4. Friday Night Funkin VS Garcello
 5. Friday Night Funkin'
 6. FNF Pizzeria
 7. FNF - Friday Night Funkin' Kissing
 8. Super Friday Night Squid Challenge
 9. Super Friday Night Funkin' vs Minecraft
 10. Friday Night Funkin' Music Notes
 11. Super Friday Night Funki

Samanlaisia pelejä:

Pidätkö Friday Night Funkin Noob? Kokeile samanlaista peliä alla olevista:

Ohjeet:

 • Käytä hiiren vasenta painiketta tai napauta näyttöä, jos käytät älypuhelinta.

Kokeile muita ilmaisia pelejä kategoriasta friday night funkin' pelit saadaksesi tuoreen ja unohtumattoman kokemuksen!

Tätä peliä voi pelata sekä tietokoneella että mobiililaitteilla.